B1 moet punten aan noorderburen af staan,

Hoi Kanjer,
eindelijk, sinds 11 december mochten we weer het veld op. Na 4 x trainen vandaag tegen S.C.Spirit B1. Voor nu eigenlijk iets te vroeg. Om punten tegen dit Spirit team te pakken moet je top zijn, goede conditie, goed ingespeeld, alles moet mee zitten.

Toch werd het geen inmaak partij, we konden goed mee in het tempo van Spirit. Het verschil is groot, maar zowel de 0 op het bord stond ging het goed. Jammergenoeg kwam daar toch die ene goal, op slag van rust, een pass in het niets, iedereen bleef staan, behalve de rechtsbuiten van Spirit, die had nog geloof in de bal en terecht. 0-1.

De tweede helft hetzelfde verhaal, maar zolang het maar 0-1 was bleef er hoop en zowaar kwamen er kansjes, grote zelfs af en toe, de 1-1 had er eigenlijk in gemoeten, verdiend of niet.

Als die dan niet komt valt toch op een gegeven moment de beslissing, goed doorzetten van Spirit gaf ze de kans op de 0-2, wedstrijd gespeeld dus.
In de 49e(!) minuut maakten ze nog 0-3, jammer maar helaas. Een dik verdiend verlies.

Compliment naar beide teams voor de sportieve wedstrijd. Mooi om af en toe horen dat ze elkaar corrigeren tijdens de wedstrijd. Klasse jongens, GOED VOORBEELD!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken