50-ste doelpunt Nick Vriend bij 8-0 van Valken C3

Valken C3 doet het goed in de voorjaarscompetitie 3e klasse 12. Het team van coach Sam Meissen heeft verloren van De Zouaven C6, maar de overige 5 wedstrijden gewonnen.

Op 31 maart was Always Forward C7 de tegenstander en de Hoornse ploeg werd met hard werken aan de kant gezet met maar liefst 8-0. De invalcoach grijpt deze wedstrijd aan voor een verslag op de website, want de C3 is niet wekelijks te vinden bij de prachtige verslagen op de website.

De openingstreffer had een bijzonder tintje. Het was de 50-ste goal die Nick Vriend in het seizoen 2011/2012 wist te maken. Ja, je leest het goed, deze C-junior is een zeer koele afmaker met een doelpuntenproductie waar menig spits jaloers op zal zijn.

De C3-junioren weten ook dat het voorin meestal wel goed komt en spelen daarop. Maar dat heeft dan weer als nadeel dat het “echte” voetbal wel eens wordt overgeslagen door de bal van waar ook in het veld in één keer richting de spits te brengen. Het team zou voetballend nog meer ontwikkeling kunnen laten zien en dat doen ze bij vlagen ook zeker. Deze gure middag werd het middenveld echter overgeslagen en was het pingpongen tussen achter- en voorhoede. Zo is de “korte pass” een aandachtspunt voor de training, maar helaas komen de C3-junioren bij lange na niet allemaal opdagen op de trainingen. Vreemd, gelet op het fanatisme in het spel bij de spelers.

Maar niet teveel gezeurd natuurlijk, want als er 8-0 wordt gewonnen gaat er toch wel heel veel goed. En dat was ook zo. Achterin beten Just Bakker, Rick Vroling, Rick Boon en Daan van der Oord zich vast in de Forward-spelers, die er ook maar niet doorheen kwamen. Op het middenveld zochten Ronald Laan, Bas Hoffer en Wouter Laan aanvallend naar de beste oplossingen, al lieten ze in de persoonlijke duels wel wat steekjes vallen. Voorin is Nick Vriend al genoemd, maar ook Niek Boon en Bas Hoffer zetten de Hoornse defensie goed onder druk.

In de eerste helft speelde dan nog jonkie Luuk van Dulmen mee en dat deed hij, net als eerder, zeer verdienstelijk.

Bij rust werd het 2-0 door Wouter Laan, die keurig voor zijn man kwam. Na rust was het voor de wind nog iets makkelijker. Nick Vriend scoorde nog drie keer, maar minstens zo opmerkelijk is het dat zowel Daan van der Oord als Wouter Laan een hoekschop in één keer in het doel wisten te krijgen. Niek Boon had nog een fraaie boogbal in petto, gebruik makend van de harde wind die wel van invloed was op de wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken