Valken 5 wint moeizaam van MOC 4

Vandaag ontvingen we de gasten uit Midwoud om 10 uur. Vorige wedstrijd wonnen we met 1-3, maar ja dat is nog altijd geen garantie voor het duel van vandaag

Het zou een wedstrijd worden zoals een wedstrijd zou moeten zijn oftewel hoe slecht het spel ook zou worden het was hoe dan ook spannend.

We begonnen goed en na een goede voorzet vanaf de zijkant van Erwin Ruijter kopte Richard Ooijevaar de 1-0 binnen. Niet veel later een kansje voor Maarten. Hij lag al een beetje op de grond en schoot helaas mis.

Daarna nog een aanval, ik weet niet meer precies het hoe ging feit was wel dat het leek of de kans verkeken was. Maarten kon toch nog snel aanleggen en het was 2-0

Er leek niet veel aan de hand ook al had Moc de nodige kansen. 1 voorzet dat laag voor een hoop voetjes kwam en er niet inging.

Helaas achterin werd er nog wel eens wat gekloot en voordat Moc het wist kon 1 van hun aanvallers op keeper Muntjewerff afstormen, die kon dit buitenkansje niet pereren en met een 2-1 voorsprong de rust in

Tweede helft begon niet zo goed. Na een goede uitrap van de keeper kwam de bal bij hun enige spits uit. Weinig communicatie achterin dus 2-2

Niet veel later scoorde Moc weer maar aangezien het buitenspel was ging het feest niet door voor onze gasten

Later nog een paar kansen vlak voor het doel waarbij je echt denkt hoe kan die bal er niet ingaan. Verder nog een afstandsschot van Mark Ruiter wat zeker houdbaar was. Gelukkig was de keeper een keer minder scherp en ging de bal in het doel. Tussen de beentjes prachtig om te zien

Ja als het eenmaal loopt dan heb je dit soort dingen mee. Nu al 5 wedstrijden op rij gewonnen. Volgende week de koploper op visite om 11 uur dus we hebben de steun nodig mensen!

Man of the match:

Ja dat geloof ik wel voor dit duel. Niemand stak er echt boven uit dus geen man of the match

Mattie Obdam:

Tja gister minder goed nieuwes gehoord. Mattie wil stoppen met voetballen.

De reden dat ik voetbal is omdat ik gek op het spelletje ben. (niet vanwege mijn voetbalkwaliteiten die heb ik niet) Voor de rest zit de helft van mijn vrienden in mijn team dus leuk om elkaar iedere week te zien en met ze een balletje te trappen

Ik hoop echt dat Mattie in de zomer nog over zijn beslissing na gaat denken. Het is een gezellig iemand om erbij te hebben en hij is belangrijk voor het team!