B1 verliest, vooral van zichzelf

Hoi,

kom je op het terrein, zie je tot je verbazing dat de wedstrijd gepland is op het trainingsveld……

8 wedstrijden vandaag, 3 velden, en toch mag je, de B1, op het trainingsveld voetballen….. hobbel de hobbel de bobbel de hobbel.
Gelukkig ook Spartanen moet op dit veld, dus we hebben er allebei last van, maar het is toch van de zotte….. een wedstrijd op het trainingsveld, terwijl je 3 velden tot je beschikking hebt……

De eerste helft ging mooi gelijk op, twee counters, twee doelpunten, helaas waren deze counters van Spartanen, niet van ons. rust 0-2.
Verbazingwekkend was de opstelling van Spartanen, normaal zie het het wel 4:3:3, 4:4:2 of wat ook, maar we konden er geen pijl op trekken.

De tweede helft gestart met 3:4:3, maar helaas binnen no time 0-3, toen maar weer snel naar het vertrouwde 4:3:3, en ja dat werkte toch iets beter en daar kwam de 1-3. Hoop gloorde, maar binnen enkele minuten de 1-4, 1-5.

Invaller van de B2 Jaap bracht vervolgens nog mooi de 2-5 op het bord. Daar bleef het bij.
Er gebeurde tijdens de wedstrijd nog veel meer waar ik geen woorden aan vuil wil maken.

Zoals de titel aangeeft, we verliezen van onszelf, niet van Spartanen, jammer.
Een TEAM, 11 spelers met hetzelfde doel! We hebben het vaak gezien dit jaar, maar vandaag, helaas…..