Wedstrijdverslag Grashoppers B – De Valken B2

Na veel ploeteren had ik gelukkig 11 man(jongens) op de been die tegen een bal wilden trappen.
Bij een fanatieke start in de eerste helft kwamen wij al snel tegen een beter combinerende tegenstander te staan. Onze combinaties waren niet in de voet en we speelden typisch engels.Lange ballen naar voren en lopen maar. Maar gelukkig kwam er toch nog wat rust in ons spel. Helaas maakte grashoppers toen 5 minuten voor de rust een bekeken doelpunt. Na een mooie pass van hun zag een grashopper dat Jeffrey te vver voor zijn doel stond. Dus 1-0.
Na een kleine donderspeech van mij in de kleedkamer konden we gelukkig progressie zien. We wilden de bal weer hebben en er werd beter gecombineerd, echter onze rechterflank liep vandaag niet hetgeen dodag jl juist wel ging,
Na ongeveer twintig minuten in de tweede helft werrd Jesse gevloeerd en de bal ging op de stip. Jaap ronde deze kans mooi af en een terechte stand stond op het bord. Daarna ging het golvend op en neer. Wij hadden even veel kansen als de grashoppers. Derhalve hadden we terecht een mooi punt mee naar huis. Met bopgetogen hoofd teerug naar Venhuizen en nog 1 wedstrijd voor de boeg. Nogmaals dank aan Jesse en aan Kor. Kor stond op linksback goed zijn mannetje ondanbks dat hij nooit op deze plek speelt.