Valken 1 speelt eerste wedstrijd

Hoi kanjers,

jawel, na een paar weekjes met een uitgedunde selectie te hebben getraind mocht gister het eerste team de bal in wedstrijdvorm laten rollen.

Om 14.30 uur vertrokken naar SLOOTDORP, om daar om 16.00 uur aan te treden tegen de 3e klasser WIERINGERMEER.
Met 13 man mochten we die kant op. Diverse spelers genoten nog van de vakantie of hadden andere bezigheden. Dus met onderstaande spelers aan de bak:

Niels Fine

Zo, kan u alvast een beetje aan de namen wennen, want deze groep deed het helemaal niet verkeerd deze eerste wedstrijd.
in een 4:4:2 systeem werd de tegenstander de eerste helft weg gespeeld.
De bal ging snel rond, de vrije man werd goed gevonden en mochten de withemden een keer uitbreken stond keeper Edwin op de goede plaats.

Onder prachtige weersomstandigheden werd de score voor rust op een 0-3 voorsprong gezet, dik en dik verdiend.
Ik heb de jongens beloofd geen verslag te maken van de tweede helft. De spiertjes waren door trainer Dirk goed aangepakt afgelopen donderdag, dit had z’n weerslag op de beentjes van meerdere spelers.

de tweede helft werd een kopie van de eerste, maar dan andersom……

Jongens veel succes komend seizoen, de “spirit” is goed !