Sterke winst C-junioren 2 tegen Always Forward

In een aangepaste opstelling namen de C-2-junioren het op in de uitwedstrijd tegen Always Forward C 5. Zowel de coach als drie vaste spelers ontbraken vanwege één familiefeest. Gelukkig werden voor alle posities goede vervangers gevonden.

Op het Hoornse A-veld speelde C2 sterk. Alle spelers bleven goed in hun positie spelen en deden dat slim en ijverig. Op doel was Thijn Kuitert een betrouwbare goalie. De defensie werd gevormd door Just Bakker en Rick Vroling in het centrum en Frank Mol en Lars Beemster op de vleugels. Vooral Frank Mol speelde een puike partij.

Vanuit het middenveld werd het spel verdeeld door Tim Stammes met steun van Huib de Boer en Erwin Feller. Erwin Feller speelde diagonaal perfect richting Niek Boon, die met een gave treffer De Valken op voorsprong zette.

Voorin kwamen Niek Boon op links en Ronald Laan veelvuldig gevaarlijk voor de dag met doelgerichte acties of mooie voorzetten. Zo kon spits Rick Boon flitsend inkoppen, maar de Forward-keeper had een uitstekende reflex.

In de tweede helft een kleine omzetting. Invaller Nick Vriend trok naar de spits en Rick Boon ging verder op het middenveld, dat hem veel beter afging. Nick Vriend zorgde na een subtiele assist van Ronald Laan met een prachtschot in de kruising voor 2-0. Bij die stand volgde nog een penalty wegens hands, die Ronald Laan als beloning voor zijn talrijke voorzetten mocht nemen. Onberispelijk maakte de rechtsbuiten 3-0.

Always Forward had ook kansen gehad en scoorde nog wel tegen vanuit een zeer goed uitgespeelde aanval, maar verder liet De Valken het niet komen. Op dat moment zat Huib de Boer al langs de kant nadat hij van dichtbij een bal tegen zijn hoofd had gekregen en even groggy was. Hopelijk heeft de middenvelder hier verder niet teveel last van, al moet hij natuurlijk dit weekend verder wel rustig aan doen.

Trots verliet het team het Forward-complex. Een moeilijke uitwedstrijd had het maximale resultaat opgeleverd dank zij goede inzet en prima spel. Een overwinning uit het boekje dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken