Veteranen spelen een klasse beter dan Sint George

De veteranen moesten vroeg uit de veren voor de uitwedstrijd tegen Sint George. Ze bleken goed wakker, want met sterk spel werd Sint George met 1-6 weggespeeld.

Het openingsdoelpunt was voor Peter Bakker, die bal in de voeten kreeg van Gerard Laan. Met een prachtschot knalde Peter Bakker van afstand raak. Niet veel later maakte Gerard Laan eenzelfde mooie goal, nadat Sint George de bal knullig verspeelde. Ook nu zag de verbouwereerde keeper de bal boven in zijn doel verdwijnen.

Met zo’n luxe voorsprong is het lekker spelen en dat deden de veteranen op het hoofdveld te Spierdijk. Na een door Frank Hand doorgetikte bal, reageerde Sjaak Laan alert en schoot via de paal de derde treffer binnen. De bal ging steeds goed rond achterin en op het middenveld en dat leverde veel gevaar op als ineens de aanval werd gezocht. Voetbal zoals voetbal gespeeld moet worden.

Na rust bleef het veldspel in orde. Nieuwkomer Karim Verkuijl liet zien zich steeds beter thuis te voelen in het veteranenteam en bediende met een prachtig boogbal over de verdediging Sjaak Laan in de diepte die er wel raad mee wist en overtuigend diagonaal raak schoot.

De aanvalsgolven hielden aan en op een heuse no-look-pass van Sjaak Laan kon Ron Laan net het gaatje vinden met links in de korte hoek. Niet veel later volgde de zesde treffer, toen Ron Laan zelf een aanval opzette en daarna op tijd klaarstond om de lage voorzet van Gerard Laan in te tikken.

Er viel nog een tegentreffer, waarbij Sint George knap binnenschoot. Dat was jammer voor de verdediging die verder uitstekend werk leverde dit duel. Dit tegendoelpunt kon de tevredenheid bij de veteranen niet wegnemen. Vorige week werd weliswaar verloren, maar feitelijk ook wel goed gespeeld. Zo draait het prima en kan met vertrouwen de competitie worden voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken