De valken C3 heeft scheids niet mee maar wint wel!

Westfriezen C4- de valken C3

We speelden deze wedstrijd zonder de geblesseerde Huub die dat op de training had opgelopen.

In de eerste helft waren wij de baas op het veld.
De aanvallers en de middenvelders werden gek van het getrek aan hun shirtje maar kregen maar geen penalty.

Jeremy opende de score na een mooie pass van Joris K die hem precies tussen de verdedigers kreeg dus een keer een assist van Joris en de afmaking van Jeremy 0-1.

Daarna kwam een keer de linksbuiten van hun door, maar die schoot hem tegen de keepers voet aan.

Een aantal minuten later maakten Joris nog een goal, en Tim Leijen nog een.

Voor de rust waren er nog een paar mooie afstandsschoten van Joris m en Simone maar die gingen over.
In de eerste helft maakte Joris k nog een Nigel de Jong trap.

Toen was het rust , stand 0-3

Na de rust ging de c3 door waar het in de eerste helft mee gestopt was mooie aanvallen en goals maken.

Die vielen er ook Tim Leijen na een mooie corner van Joris die Jeremy knap verlengde gleed Tim hem erin.

Ook Jorn had nog een mooie goal, afstandschot laag in de hoek .

Helaas viel er ook nog een tegengoal , via die snelle spits.

Eigenlijk had Joris Koster ook nog een goal maar die werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel.

Joris Molenaar had nog een vrije trap alleen die schoot hij in de muur .

Ook hadden we de scheids niet echt mee want we hadden nog een paar penalty`s moeten krijgen.

Ondanks alles hadden we gewonnen met 5 tegen 1!