Valken 5 speelt op het laatste moment nog gelijk tegen Always forward 8

Prachtig weer dus tijd om te ballen

Dit keer tegen Forward 8. Vorig jaar wonnen we daar 2 maal van maar resulaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Na een paar zeperds was het nu tijd weer punten te pakken

De eerste helft ging helemaal niet verkeerd. Meerdere goede aanvallen. Meerdere keren werden via mijn kant de opening gezocht, maar helaas kreeg ik in 3 gevallen de bal niet lekker voor. Veel corners van onze kant en meerdere keren zaten we dichtbij de treffer.

Verder nog een vrije trap en de keeper liet de bal los in de rebound en helaas konden we hier niet echt van profiteren

We speelden beter en hadden meer kansen, maar ook aan de andere kant gebeurde het 1 en ander. Ja Rob is de man bij ons op doel die nogal wisselend is. Maar hij hield ons prima op de been. 1 keer een 1 op 1 situatie, hier hield hij ons goed in de race. Later een schot van dichtbij. Rob bleef prima naar de bal kijken waardoor hij met zijn rechtervoet de bal kon parreren

De tweede helft wisten we dat er wel doelpunten moesten gaan vallen aangezien er genoeg kansen waren in de eerste helft.

De tweede helft begon erg zwak van onze kant maar dat is meestal standaard. Hierdoor kon het komen dat een goede aanval van forward voor ons werd afgestraft en dat resuteerde in een tegentreffer

Daarna begon het echt een leuke pot te worden waar aan beide kansen genoeg gebeuerde.

Ik vreesde voor een nederlaag. In blessuretijd kregen we een terechte penalty.

Eindelijk kon ik er weer 1 nemen. Tja mensen soms moet je wel eens geluk in het leven hebben. Ik wilde de bal hard in de linkerhoek rammen (vanaf mijn positie gezien). De raakte de bal verkeerd aan de buitenkant van mijn schoen daardoor knalde de bal hard in de andere hoek.

Heerlijk om weer een belangrijk doelpunt te kunnen scoren ook al was het vanaf de stip

The man of the match:

Mijn goede vriend Rob Muntjewerff.

Nogmaals hij pakt niet altijd de punten voor het team maar vandaag zeker wel. Rob was absoluut in een zekerheidje in het team

Volgende week kunnen de mannen hun vrouwen verwennen met een uitgebreid ochtenontbijtje op bed. We beginnen dan pas om 14:30 uur om uit te spelen tegen Zouaven 9