A1 krijgt geen loon naar werken

hoi Kanjer,

vandaag mooi op tijd in een najaarszonnetje vertrokken naar Hoogwoud, naar het mooi complex van Grasshoppers. Daar aantreden met 11 man tegen de Grasshoppers A1.

We hebben dit jaar een mooie competitie,tweede klasse met veel gelijkwaardige tegenstanders. Echter, veel van onze tegenstanders hebben twee A teams. M.a.w. een ruim aanbod aan spelers. Wij bij de Valken zitten wat krapper in ons vel. Net aan 3 C-teams, net aan 2 B-teams een a A-team.

Nu al een paar weken met de A met 11 man op stap, krapjes dus.

maar toch, alle weken zetten de mannen hun beste beentjes voor. De nieuwe kousen pasten vandaag wel perfect. We gingen de strijd aan met de groen-zwarten en gaven super goed partij.

Ongelukkig kwamen we op een 1-0 achterstand, tis nie aars… daarna een mooie aanval met het mooi vrij zetten van de linkerspits voor de keeper. Eerst redde de keeper goed, in de rebound werd er goed ingeschoten, wederom een prachtige save… met twee handen… een jongen met een groen shirt…. dus hands….. een rode kaart…. een penalty… nee dus… iedereen zag het, behalve die ene in het zwart….

verder geen klachten hoor over de scheids. Super goed die man, als zo’n scheids op alle velden, alle weken zo rond loop zouden er veel minder problemen zijn, maar ja, dit ontging hij, waar hij achteraf nog het meest last van had.

1-0 bleef het. we kregen kansen, veel kansen. 1 op 1 zelfs, maar de bal ging er niet in en dan zie je, vlak voor rust… de 2-0. Dat was een domper.

De tweede helft ging het beter zelfs, we pakten het goed op, er werd keihard gewerkt, maar die bal wilde er maar niet in. Voor hen wel, een paar lullige uitvallen en zonder aanleiding 4-0 achter.

Super om te zien dat de Valken het niet opgaf, de rug werd gerecht en zie daar, eindelijk werd er gescoord. 4-1,… 4-2 met nog 10 minuten te gaan. Daarna nog kansen, maar het was te laat. De pijp ging leeg. jammer. keihard gewerkt, geen loon naar werken.

Zo doen we alle weken goed mee, maar valt de uitslag elke keer in ons nadeel.
De trots blijft, de sfeer is goed, de punten komen vanzelf. daar ben ik van overtuigd.

Super jongens, wij hebben genoten vandaag. Hou dit vol, dan pakken we ze allemaal in, in de returns.