Valken F2 kampioen najaarscompetitie: Net FF beter!!

Op een mooie zaterdagochtend op 15 december reisden we af naar Spanbroek om daar met een
geweldige aanhang de laatste wedstrijd van het seizoen 2012 te spelen.
Ook wij hielden voor aanvang van de wedstrijd 1 minuut stilte.

Alle ouders waren op de hoogte, als we deze wedstrijd zouden winnen, konden we het kampioenschap gaan vieren.

Lang in de eerste helft was het een open wedstrijd, zelfs na de openingstreffer kon het nog alle kanten op.

Na het maken van de 2-0 kwam er vanaf de lijn pas een beetje rust. Het leuke in deze wedstrijd was dat iedereen wel het beste aan zijn ouders of opa en oma kon laten zien.

Na tweemaal 20 minuten spelen hadden we toch weer een afgetekende overwinning op het score bord 9-0.

De jongens werden in de kleedkamer opgewacht met knallende confetti en campagne.

Het kampioenschap werd hier al uitbundig gevierd.
Aansluitend begaven wij ons weer naar De Valken waar de volgende verrassing wachtte.

Alle jongens werden hier persoonlijk nog een keer in het zonnetje gezet en kregen hier een medaille uitgereikt.