De Valken voetbalquizzzzz

Beste Valkenvrienden,

De après-ski feestgangers konden het al lezen op het scherm, maar hierbij is de officiële aankondiging van de allereerste Valken-voetbalquizzzzz!!!

Dit wordt voor iedereen DE gelegenheid om zich te laten testen op kennis over voetbal, voetbal en voetbal. Alle competities zullen de revue passeren. Van vroeger tot aan gisteren. Ook een aparte vragenronde over De Valken kan natuurlijk niet ontbreken.

De quiz bestaat uit 3 voorronden en 1 finale. Alle rondes bestaan uit 30 vragen. Zowel meerkeuze als open vragen. Korte snelle vragen worden afgewisseld met vragen op basis van historische beeldfragmenten.
De voorrondes worden gespeeld met alle teams. 1 voorronde zal volledig bestaan uit Valken vragen. De finale wordt gespeeld met 3 teams in een spannende drukknopronde. De vragen zullen qua moeilijkheidsgraad in de finale een stuk hoger liggen.

Natuurlijk vindt alles plaats onder het genot van een drankje en hapje. De winnaars krijgen behalve eeuwige roem ook nog een prijsje….

De teams bestaan uit 2 personen. Het geniet de voorkeur dat minimaal 1 teamlid een bekende is van De Valken, maar het is niet noodzakelijk. Gezien het aanvangstijd adviseren wij een minimum leeftijd van 14 jaar.

Datum: Vrijdag 22 maart
Aanvangstijd: 20:00
Eindtijd: +/- 23:30
Plaats: De Valken kantine
Inschrijfgeld: 5 Euro per persoon (te betalen op de spelavond zelf)

De opbrengst van dit voetbalfeestje komt (natuurlijk) ten goede van het nieuwe clubgebouw.
Wij hopen op een groot deelnemersveld en een gezellige strijd tot het eind.

Graag willen wij deze avond ook aandacht geven aan een andere strijd. Die van een jeugdlid van ons tegen een ernstige ziekte. Valken is een kanjervereniging in hart en nieren. Wij hopen dat wij met onze kanjerinstelling een kleine bijdrage kunnen leveren aan Stichting Emma kinderziekenhuis AMC. Een stichting die zich inzet om de omstandigheden voor ernstig zieke patientjes in ziekenhuizen te verbeteren. Hiermee wordt geprobeerd de ontwikkeling van deze bijzondere kinderen zoveel mogelijk normaal te laten doorgaan.
Meer informatie kunt u vinden op: http://steunemma.nl/site/

Opgeven voor de quiz kan door een e-mail te sturen naar mark.dop@fardem-packaging.nl of te bellen, SMS-en, Whatsapp-en naar telefoonnummer 06-14359441.

Dus… Je kunt nu goede doelen steunen in ruil voor een supergezellige voetbalavond!! Lijkt mij een win-win situatie!!

Met vriendelijke groet,
Mark Dop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken