Veteranen leggen HSV Sport 1889 over de knie

De veteranen hebben met gemak HSV Sport 1889 aan de kant gezet. De dubbele cijfers werden niet gehaald, maar de 9-1 winst van De Valken is een alleszeggende uitslag.

In de eerste helft lieten de veteranen de bal goed rondgaan en de kansen waren daarvan het logische gevolg. Joris Groot opende de score en maakte ook de 2-0. Verder waren in de eerste helft Gerard Laan, Sjaak Laan en Frank Hand succesvol in hun doelpogingen. Jan Koster mocht aanleggen vanaf 11 meter na een tackle op Joris Groot, die zelf ook nog een derde treffer binnenschoot.

Met een uiterst comfortabele stand van 7-0 werd het rust. De Valken speelde uitstekend, al moet gezegd HSV Sport wel erg weinig partij bood. In de tweede helft werd dit anders. De Hoornse tegenstander ging uit een ander vaatje tappen en legde meer inzet en agressie aan de dag. Het leverde zelfs een tegentreffer op.

De Valken zelf kwam na de rust minder uit de verf. Het soepele spel was verdwenen en er werden de nodige fouten gemaakt. Desondanks kwamen er diverse kansen, maar de scores bleven meestal uit. Gerard Laan en Frank Hand vonden wel nog een keer het net en bepaalden de eindstand op 9-1.

Hoewel het spelpeil dus minder werd, zou het vreemd overkomen om in dit verslag daarop de nadruk te leggen. Het kan gebeuren dat na een zevenklapper in de eerste helft, de scherpte in het samenspel daarna minder wordt. De Valken kon zich dat ook permitteren. De monsterscore was dik verdiend en is hopelijk een goede voorbode voor de komende duels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken