De Valken F1 op weg naar…(ech wel)

Wognum voor de midweekse competitiewedstrijd tegen Spartanen F1 en terug met 3 punten in de tas!

Met een eclatante 0-7 overwinning verlieten wij het ‘nieuwe’ complex van de Spartanen dat komend weekend officieel in gebruik wordt genomen. Vandaag was het De Valken F1 dat indruk maakte en met prima samenspel een ruststand van 0-4 liet noteren op het scorebord. In de rust limonade en een dextrootje.

De tweede helft probeerde Spartanen met veel strijd voor de aansluiting te zorgen. Wij waren niet onder de indruk en liepen stapsgewijs uit naar een 0-7 overwinning. De supporters langs de witte krijtlijn kregen het er warm van en gezien de lage temperatuur kwam dit goed van pas!

Dit was (pas) onze 2e competitiewedstrijd en zijn er meteen afspraken gemaakt voor de volgende wedstrijd tegen Spartanen omdat op zaterdag 6 april wij thuis gaan spelen in de volgende bekerronde ( halve finale?!) tegen Reiger Boys.