Voetbalquizzzz en de nieuwbouw

Afgelopen vrijdag was er weer een aktie in het kader van de nieuwbouw. De Valken quizz. Fantastische avond waarop met veel plezier wordt teruggekeken. Het was georganiseerd in het kader van de nieuwe accommodatie maar er werd direct over gesproken om hier een traditie van te maken. Een gezellige avond, prima baromzet tbv het nieuwe gebouw (plm 1250 E) maar ook een prima sfeer waaruit bleek dat er goede saamhorigheid is bij De Valken. Er was tijdens de avond ook aandacht voor het Emma kinderziekenhuis voor jonge patiëntjes. Dit was ingegeven door de familie Koen en Dop die hier helaas mee te maken hebben gehad door de ziekte van Jari. Het bracht nog een leuk bedrag op en we hopen dat dit natuurlijk ook weer bijdraagt om leuke dinge te organiseren voor zieke kinderen en hun familie. Zij verdienen dit.Mark, Carlo, moeder Dop en familie Koen nogmaals hartelijk bedankt voor de organisatie en de goede getapte biertjes.

Waar staan we nu met de nieuwbouw? De mensen die regelmatig op het park komen hebben gezien dat de werkzaamheden haar aanvang hebben genomen. Bosjes zijn gekapt, de bouwput is uitgegraven en vele kleine zaken zijn al geregeld. Het laatste ook door een groep vrijwilligers die spontaan hun medewerking verlenen. We hebben de komende weken nog wel een paar zaken die opgepakt moeten worden. Als je bereid bent om een keer een zaterdag te helpen laat het mij weten want vele handen maken licht werk. Ik hoop de komende weken verslag te blijven doen van de voortgang. Foto’s van de werkzaamheden zullen worden geplaatst. Verder houden wij jullie op de hoogte van de diverse acties die nog komen gaan. Als eerstkomende activiteiten kunnen we het slaan van de eerste paal ,Valkendag nieuwe stijl en de sportveiling die in juni wordt gehouden noemen. Ook voor de laatste activiteit zoeken we nog een paar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen.

Als we dit met zijn allen doen hoop ik dat we spoedig in onze nieuwe accommodatie plaats kunnen nemen. Dit seizoen gaat niet meer lukken maar na de zomer zou het spoedig een feit zijn is de verwachting. Zoals gezegd jullie zullen op de hoogte worden gehouden en we blijven verslag doen van de voortgang. Ik hoop jullie allemaal weer te zien op ons complex de komende weken.

Groet, Frank Hand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken