Huub van den Akker was in de eerste helft wissel en Kevin de 2e helft.
We speelden op een mooie zaterdag ochtend op het prachtige A veld van de Valken.
Ondanks het mooie weer begonnen we zeer zwak aan de wedstrijd.
Hun rechtsbuiten werd goed weggestuurd een maakte een mooie goal 0-1.
Maar toen kwamen wij met ons tikkie takkie spel waardoor Joris koster de 1-1 maakte.
Toch waren we na die 1-0 van hun niet gewaarschuwd, want er mocht iemand vrij inschieten 1-2.
Toen maakte Nick de belangrijke 2-2 want daarna lieten we ze alle hoeken van het veld zien.
Er was toen nog maar een kwartiertje gespeeld.
Daarna maakte Joris Koster op een geweldige manier de 3-2. ) `kippevel `, zei Peter’’
Toen was er een tijdje even geen goals, maar wel veel kansen aan beide kanten.
10 minuten voor de pauze kwam de C3 met de schrik vrij na een goed ingekopte corner kon keeper Tim Laan hem nog net wegtikken.
Uit de tegenaanval maakte Tim Leijen de 4-2.

Toen was het rust 4-2 voor ons.

We wisten, al maken we de 5-2 is het gebeurd.
En die viel ook vrij snel Joris Molenaar gooide de bal de diepte in waarna Nick Duppen vrij makkelijk kon scoren.
Toen begon het er weer heel aardig op te lijken , zij raakten gefrustreerd en wij gingen er mooi overheen.
De 6-2 werd gemaakt door Joris Koster die er lang over duurde maar hij zat er in.
De 7-2 kwam weer op naam van Nick die de keeper uitdolde en de verre hoek vond.
Toen was het nog niet gebeurd want in de laatste minuut kregen we nog een penalty want Jeremy werd onderuit gehaald, de penalty werd verzilverd door Rick die heermee zijn eerste van het seizoen binnen schoot 8-2.

Door deze overwinning doen we nog steeds volop mee in de strijd om de titel.