Dank aan balsponsor Cramopolyester!

De balsponsor van de wedstrijd De Valken 1 – Westfrisia 1 is Cramopolyester. Dit bedrijf is gevestigd in Enkhuizen en past dus goed bij dit duel.

Cramopolyester is een zelfstandige onderneming van de gebroeders Cramer, die al sinds 1990 gespecialiseerd zijn in het verwerken van polyester. Zo is Cramopolyester al een geruime tijd een begrip in het polyester botenbouw en het produceren van polyester glijbanen. Tevens doet Cramopolyester ook het onderhoud en de reparaties van deze glijbanen en botenbouw.

Tegenwoordig houden de gebroeders Cramer zich ook bezig met creëren van complete polyester badkamers, mooie vijvers en design tuinmeubelen geheel naar eigen smaak.

Neem eens een kijkje op de website www.cramopolyester.nl Bij het overzicht van de sponsors Support Sponsor Plus op de Valken-site is Cramopolyester ook terug te vinden en kan er doorgeklikt worden naar de bedrijfssite.

Van beide gebroeders Cramer kennen we Willem Cramer als de “Golden Oldie” van het veteranenteam. Al jaren speelt Willem fanatiek mee op de linkervleugel van de verdediging.

Dank aan balsponsor Cramopolyester!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken