De Valken C3 speelt 3 doordeweekse wedstrijden en sluit ze allemaal winnend af!

Toen speelde we tegen AlC voor de Westfriesland-cup.
Daar begonnen we zeer zwak (met name ik keeper Tim laan) 0-1
Toch kwamen we nog voor rust op 1-1 prima goal van Joris Koster.

Ruststand 1-1

De tweede helft begon, we speelden een degelijke tweede helft maar de eerste kans na rust voor hun, Kevin haalde de bal geweldig met een omhaal van de lijn na een goeie corner van AlC.
Toch was er evenlater weer een achterstand voor de C3.
Keeper Tim twijfelde en de spits maakte er optimaal gebruik van een schoot hem over mij heen 1-2.
Maar daar kwam de C3 weer gelijk na de aftrap scoorde Nick Duppen 2-2.
Toen was er weer een goeie fase van de Valken.
Waarna Joris Koster 10 minuten voor tijd de bal prachtig onderkant lat erin schoot 3-2,(het was een hele eerlijke grensrechter).

Groetjes keeper Tim
Doelpuntenmakers:
Joris k:2
Nick : 1

Volgende wedstrijd was uit bij Schelinkhout op dinsdag 16 april.

Er was een zeer slap begin aan de kant van de C3, er was natuurlijk wel veel wind die behoorlijk een rol speelde in die wedstrijd 1-0.
Vlak voor de pauze maakte zij ook nog 2-0 (iemand mocht zo tussen 3 man doorlopen en de bal afleggen en die mocht hem inschieten) 2-0.

Ruststand 2-0 achter.

We wisten dat we een hoop goed hadden te maken, maar bij hun ging de speler op doel die het ons in de eerste helft moeilijk had gemaakt.
We maakten al gauw 2-1 Joris K was de maker.
Vervolgens maakte Huub de 2-2.
En toen scoorde Joris K nog een prachtige goal 3-2.
En toen begon het lekker te lopen, verdedigend gaven we weinig tot niets weg en aanvallend ging het top.
De 4-2 kwam vervolgens op naam van Tim Leijen die zich door alles en iedereen door drukte.
Het slotakkoord van de wedstrijd was voor meneertje Joris Koster die er nog 1 geweldig in schoot 5-2.

Groetjes Tim Laan.
Joris K:3
Huub:1
Tim Leijen:1

De laatste wedstrijd was thuis tegen West-frisia op woensdag 17 april.

Deze wedstrijd was juist het tegenovergestelde dan alle andere wedstrijden.
Deze wedstrijd begonnen we heel sterk we kwamen gauw op 1-0 door Nick.
We kwamen gelijk daarna al op 2-0 zo gingen we op naar een monsterzege (dit keer was Joris K de doelpuntenmaker).
vervolgens maakte Nick de 3-0.
Toen was er even een dipje , het ging even minder.
Gevaarlijke corners en wat slappe schotjes.
Maar daarna maakte Nick er nog 2.
Zodat de ruststand 5-0 was.

Ruststand zo als gezegd 5-0 voor ons.

Na de rust begonnen we moeizaam maar na 15 minuten ongeveer kwamen we toch op 6-0 wie anders dan Nick Duppen maakte hem.
Daarna maakte Joris k er nog een.
Toen was er een tijdje wel kansen maar geen goals.
Tot Nick Duppen zijn 6e en Valkens 8e er in schoot.
Op het laatst ook nog wat schoten op doel van Huub.
Ook hadden we nog een penalty kunnen krijgen (Jeremy werd vast gepakt in de zestien).
Ondanks dat allemaal wonnen we toch met 8-0 en zijn hiermee mede koploper.