De Valken F2 kampioen voorjaarscompetitie!!

Beste voetballiefhebbers,

Afgelopen zaterdag had De Valken F2 de nummer twee van de ranglijst uitgedaagd om een van de laatste wedstrijden van de voorjaars competitie te spelen.

Om 12.00h vond de aftrap plaats in Nibbixwoud, binnen een paar minuten lag de bal al achter onze gelegenheid keeper Daan.

Wij speelden de eerste helft tegen de wind in en daar hadden we toch wel wat hinder van. Weer even later valt de bal op de knie van een Valken speler en en beland in het doel. Gelukkig maken we vrij snel de aansluitings treffer alleen weer geven we een cadeautje aan SEW.

Een ongelukkige terugspeelbal en onze keeper staat op het verkeerde been met als resultaat 1-3.

Maar de jongens lijken er niet van onder de indruk en blijven goed voetbal spelen, met twee mooie doelpunten kunnen we met 3-3 gaan rusten.

Na de limonade mogen wij voor de wind spelen en SEW kan er nog maar moeizaam uit komen. Diverse kansen dienen zich aan en na 10 minuten spelen maken wij het 4e doelpunt. Er wordt volop strijd geleverd om SEW vast te zetten op hun eigen helft, dat hebben de jongens prima gedaan

Na het laatste fluitsignaal staat er toch weer een afgetekende overwinning op het scorebord SEW F3- De Valken F2 3-7.

Aangezien er van ons team twee spelers op vakantie zijn, hadden we voor deze wedstrijd Bjorn ingehuurd.

Bjorn bedankt voor jou bijdrage in deze wedstrijd .

Na gepromoveerd te zijn uit de najaarscompetie kan het kampioenschap in de voorjaarscompetitie ons ook niet meer ontgaan.

Bij deze alle spelers van De Valken F2 van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.