Programma Valken-seminar 14 mei bekend

Het programma van de eerste avond van het Valken-seminar is bekend. Vóór de pauze zijn als sprekers aangetrokken: Mr. Kuno Cerutti, Marco Bakker en Martijn Pennekamp. Thema’s zijn; WET, WIN & WEB.

Na de pauze komt er nog een speciale gast bij wijze van “verrassingsonderdeel”. Een klein tipje van de sluier wordt opgelicht: “Voetbal als bedrijf”.

Voor het seminar hebben zich nu al bijna 60 ondernemers opgegeven.

Deelname is nog mogelijk. Aanmelding kan via ron.laan@hetnet.nl

De deelnemers betalen EUR 50 en mogen voor dat bedrag ook de tweede avond, op 17 december a.s. in het nieuwe gebouw, bijwonen. Voor 17 december is het programma ook al voor de helft ingevuld met aansprekende gastsprekers, maar meer informatie daarover volgt over enige tijd.

Alle sprekers leveren kosteloos hun bijdrage. De opbrengst van het seminar is dan ook geheel ten bate van de nieuwbouw.

Wie zijn de sprekers?

Thema: WET

Spreker: Kuno Cerutti

Mr. Kuno Cerutti is al bijna 25 jaar advocaat en als partner verbonden aan Van Diepen Van der Kroef Advocaten, de huidige hoofdsponsor van SV De Valken. Bij de opbouw van dit kantoor is hij ook intensief betrokken geweest. Kuno Cerutti richt zich in zijn praktijk met name op bedrijven in moeilijkheden.

In zijn spreekbeurt zal hij in kort bestek uitleg geven over hoe je als ondernemer juridische problemen het beste het hoofd kunt bieden.

Meer informatie over Kuno Cerutti is te vinden op www.vandiepen.com

Thema: WIN

Spreker: Marco Bakker

Marco Bakker, thans nog actief als speler van de veteranen van SV De Valken, is werkzaam als procesregisseur bij 365 BV en bovendien heeft hij zijn eigen bedrijf, Marco Bakker Verzuimadvies. In zijn werk is Marco Bakker gericht op een optimale verzuimbegeleiding in het bedrijfsleven. Zeker in een tijd van economische crisis, is verzuim een bedreigende factor. Marco Bakker is vaker spreker op ondernemersbijeenkomsten.

Marco Bakker geeft tips & tricks om als ondernemer juist te winnen op het terrein van ziekteverzuim, ook al is dit vaak niet het thema waarvoor ondernemers ondernemer zijn geworden.

Meer informatie over Marco Bakker is te vinden op www.deverzuimregisseur.eu

Thema: WEB

Spreker: Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp uit Wervershoof heeft in korte tijd een opmerkelijk bedrijf van de grond gekregen dankzij een zeer slim gebruik van internet en social media. Martijn Pennekamp begeleidt met zijn bedrijf Ikwordzzper.nl ondernemende zzp’ers naar een succesvolle start van hun onderneming door ervoor te zorgen dat op alle vragen een antwoord te vinden is op zijn website.

De website is het platform waarop alle informatie is te vinden om goed van start te kunnen gaan. Elke maand goed voor 35.000 bezoeken! Ook is er een kortingssysteem ontwikkeld. Martijn Pennekamp timmert ook aan de weg als columnist van de veelbezochte website NU.nl

Martijn Pennekamp legt uit hoe internet en social media dé succesfactor van je bedrijf kunnen zijn.

Meer informatie over Martijn Pennekamp is te vinden op www.ikwordzzper.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken