Coen Moulijn Memorial Cup: ‘Clubs komen uit…Hem…’

De 64 deelnemende teams aan de tweede editie van de Coen Moulijn Memorial Cup krijgen een steeds groter cadeaupakket bij aanvang van het eendaagse toernooi op zaterdag 1 juni op het complex van Sportclub Feyenoord. Sport Creations schenkt de 64 aanvoerders van de teams een speciale aanvoerdersband voor die dag. De FSV, Feyenoord Supporters Vereniging, laat voor alle spelers een herinneringsmedaille maken.

Bioscoop Pathe de Kuip en Kentuckey Fried Chicken komen met een speciaal aanbod om het dagje Rotterdamse extra feestelijk af te sluiten. En AA Drink heeft als partner van het toernooi nu ook besloten om het prijzenpakket voor de deelnemende teams verder uit te breiden. Het merk sportdrank geeft alle deelnemers een flesje sportdrank en de teams krijgen een blauwe krat met bidons.

“Het toernooi wint snel aan waarde,” aldus marketing-manager Bas Wispels. “Club komen uit IJmuiden, Beverwijk, Hem, Tricht, Groesbeek, Tilburg en tal van plaatsen buiten Rotterdam. Dat zegt iets over de waarde van dit eerbetoon aan Coen Moulijn. Daar doen wij graag iets extra’s voor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken