Open huis nieuwe accommodatie 26 juni a.s.

De nieuwbouw vordert gestaag en de contouren van een fantastisch gebouw worden steeds meer zichtbaar. Ik hoor ook veel mensen om me heen die het over het gebouw hebben en wel eens een kijkje willen.

Omdat het niet de bedoeling is dat mensen op eigen gelegenheid de bouwplaats betreden of tijdens werktijden wil het bestuur graag iedereen in de gelegenheid stellen om de resultaten tot nu toe te aanschouwen.

Daartoe zal een open huis worden gehouden op woensdag 26 juni. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom om een rondje te lopen en te kijken waar we in de toekomst ons zullen verkleden en/ of een borreltje nuttigen. De avond zal duren tot 21 uur.

Graag zie ik vele mensen tegemoet op deze avond en wil nogmaals benadrukken dat het niet de bedoeling is dat de bouwplaats op eigen initiatief wordt bezocht binnen of buiten de werktijden.

Verder nodig ik natuurlijk ook iedereen uit op onze veilingavond op 29 juni aanvang 19.00 uur die een belangrijke mijlpaal moet worden in het realiseren van onze nieuwbouw.

Met zijn allen voor ons allen!!

Groet, Frank Hand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken