KOM ZATERDAG A.S. NAAR DE VEILING !

Het is bijna zover. Aanstaande zaterdag 29 juni gaat om 19 uur de zaal van de Roode Leeuw open en om 19.30 uur start de grote Valken-sportveiling ten behoeve van het nieuwe clubgebouw.

Er is de afgelopen maanden door een grote groep mensen keihard gewerkt om de veiling mogelijk te maken. Dit heeft geleid tot een prachtige lijst met aanbiedingen en de organisatie van de veilingavond zelf is tot in de puntjes geregeld. Onze topveilingmeesters Sjaak Laan en Hans Bregman zijn er klaar voor.

Alle schenkers, en dat zijn er velen, zeer bedankt voor jullie inbreng. De catalogus is in de aanloop naar de veiling onder een grote groep mensen verspreid en op de avond zelf zijn er ook exemplaren beschikbaar voor mensen die de catalogus nog niet hebben ontvangen. Op de website www.devalken.com is de uitprintversie van de catalogus te vinden.

En dan gaat het nu nog maar om één ding: een volle veilingzaal in de Roode Leeuw zodat er genoeg kopers zijn om de veiling tot een succes te maken. De bouw van de kantine en kleedkamers is al in volle gang, maar de veilingopbrengst is cruciaal om de financiering rond te krijgen.

Laat je dorpshart spreken en kom allemaal naar de Roode Leeuw om nu en in de toekomst op het gemeentelijk sportcomplex vanuit een prachtig en goed gefaciliteerd clubgebouw te kunnen voetballen en handballen met een gezonde financiële exploitatie.
Het gaat om iedereen, er is voor elk wat wils. Elke aankoop op de veiling, dus zowel kleine als grote bedragen, brengen de verwezenlijking van de droom dichterbij.

Als mensen niet kunnen komen, kunnen ze ook aan anderen vragen om iets voor ze te kopen voor een afgesproken bedrag. En dat gebeurt ook al, waarvoor dank. Het leeft in hoge mate en dat doet iedereen die zich inzet voor het Valkengebouw heel goed.

Het moet een supergezellige en bovenal historische avond worden, waar we het jaren later nog over zullen hebben. Dat moment wil iedereen toch meemaken? Tot zaterdag.

Voor ons allen door ons allen!

Namens het bestuur en het veilingcomité,
Frank Hand, voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken