Handbaltrainsters Dorien en Jennifer geslaagd!

Examen handbaltrainer

Vanaf November 2012 zijn Jennifer Kindt en Dorien de Koning druk bezig geweest met een cursus voor Handbaltrainer 2 van het Nederlands Handbal Verbond.

Vele verslagen, opdrachten en trainingen moesten er gemaakt worden. Een keer of 10 de hele dag naar Sporthal Diemen voor een cursusdag. Dit allemaal omdat ze graag trainer willen worden.

Met Wilna als praktijkbegeleider voor Dorien, en Marc voor Jennifer zijn ze vele trainingen beoordeeld en ontvingen ze onwijs veel informatie waar in de praktijk hard aan gewerkt moest worden.

Afgelopen zaterdag was dan ook een spannende dag voor Dorien en Jennifer. Het praktijkexamen stond namelijk op het programma. 45 minuten training geven onder het toeziend oog van een examinator en wat publiek.

Dorien heeft hiervoor een combinatie van 12 D- en E-jeugd speelsters van De Valken meegenomen en Jennifer 11 speelsters van de B jeugd en 1 van de C jeugd.

De speelsters hebben hun best gedaan om de trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen en moesten na de training langs de kant in spanning afwachten of hun trainer geslaagd was of niet!

Gelukkig konden zowel bij Dorien als bij Jennifer de handen op elkaar,want beide dames zijn glansrijk geslaagd voor hun trainersdiploma.

Dorien en Jennifer……. GEFELICITEERD!!!

Hopelijk kunnen we lang van jullie diensten gebruik maken! Alle ouders die hebben gereden, alle speelsters die hebben getraind, Marc en Wilna voor de praktijkbegeleiding en onze nieuwe trainers,

Bedankt!!!

Mocht je nu ook graag een cursus voor trainer of scheidsrechter willen volgen? Neem even contact op met Marc (marcvriend@hotmail.com)

SV De Valken
Afd. Handbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken