Jordi-Mike van der Leij, Kanjer uit de Valken B1 – A1

Hallo,

Het zal vast bekend zijn bij jullie. Vrijdag 31 mei heeft Jordi-Mike een vreselijk ongeluk gehad.
De tijd voor de familie staat sindsdien stil en dat terwijl de wereld eromheen door raast als een dolle.

Jordi-Mike heeft met succes zijn Havo-periode afgesloten net als vele anderen. Iedereen heeft daarop een feest gevierd, maar de familie Van Der Leij heeft dat (nog) niet kunnen vieren, tenminste niet op de manier zoals de anderen.

Er is sinds eind mei veel, heel veel gebeurd, Jordi-Mike heeft met alle disciplines in het ziekenhuis kennis gemaakt. Alles onbewust overigens. Hij heeft lange tijd in een ‘grijs gebied’ gewoond. Het lichaam reageert op alles, maar het besef komt niet door de hersenen heen. Er kan al veel gerepareerd worden aan het menselijk lichaam, maar wat er onder die hersenpan zit is helaas nog zeer moeilijk te doorgronden.

Inmiddels heeft Jordi-Mike het ziekenhuis in Amsterdam verlaten, na de intensive care en de trauma afdeling is hij nu zover dat hij overgeplaatst is naar HELIOMARE, een revalidatie centrum in Wijk aan Zee. Een geweldige plaats voor vakantie, maar in dat centrum zal hij keihard aan de slag moeten om te werken aan zijn herstel ( en gewicht… inmiddels is hij al 17 kilo afgevallen….).

Fysiek was hij al tot veel in staat, fietsen, balletje knijpen, gooien, “boksen”, ‘sondes eruit trekken… ‘, ga zo maar door, maar het grijze gebied in het hoofd bleef, tot we gister een update kregen met een fantastische mededeling;
“Vanuit Hotel Zeeduin waar het heerlijk verblijven is, (ondanks alles), willen wij iedereen het geweldige nieuws vertellen dat Jordi-Mike gisterochtend voor het eerst heeft GESPROKEN!! Een ieder kan begrijpen dat de eerste fluisterende woordjes de mooiste muziek in onze oren waren die we gehoord hebben, wat een mooi en emotioneel moment.”

Goeie berichten dus, maar dit is nog maar het begin, kans is dat hij een jaar in Heliomare moet blijven, op de MRI is duidelijk hersenletsel te zien helaas. Een spannend jaar dus.

Bezoek is mogelijk en wenselijk, echter wel in overleg met de ouders. Mocht je op bezoek willen, stuur even een mail naar Michel en Arijenne. ( michelenarijenne@ziggo.nl )

Daarnaast nog een grote wens!

Op 29 juli wordt Jordi-Mike namelijk 17 jaar.
Een kamer vol kaarten, in wat voor vorm dan ook, zou prachtig zijn.

De kaarten mogen gewoon naar de KIEVIT 3 gestuurd worden (1606 CV VENHUIZEN), vanuit daar komen ze absoluut op tijd en op de juiste plek terecht.

Zegt het voort, zegt het voort. Laat Jordi-Mike blijken dat er vele mensen in gedachten bij hem zijn, dat zal hem sterken in zijn revalidatie proces.

Hartelijk bedankt voor jullie aandacht voor deze kanjer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken