3 gelijke spelen: minimale scores

Sam Vroling mag zich tot weekwinnaar kronen en met de eer strijken. De rappe buitenspeler van het 2e scoort 9 punten, waarvan 6 met zijn joker Berkhout (1-1 bij Oosthuizen).
Sam brengt zijn totaal op 21 punten en stijgt naar de 5e plaats. Een mooi sprong daar hij vorige week nog 15e stond.

Bovenin hebben we wederom een nieuwe koploper. Deze week is het niemand minder dan voorzitter Frank Hand. Dankzij een prima zeven punten staat ie nu op 23 punten. Hij stijgt van 4 naar 1.

In het kielzog van Frank gaat Renske Beemster mee. Ook zij scoort een zevenpunter en stijgt van 5 naar 2. De Valken AT/F2 speelster staat nu op 22 punten.

Theo Visser staat ook op dat aantal. Hij levert een plaatsje in, goed voor stek 3. Manon Haars heeft net als Sam Vroling 21 punten.

Nummer 6 en 7 staan op 20 punten: Koos Keuning duikelt van 1 naar 6 en Johan Dijkstra (mooie 8 punten) stijgt van 14 naar 7). Daarachter komt de 19-groep: Frank Dekker, Paul Dalmulder, Mats Houtman, Lex Groot, Mattie Obdam en Mees Obdam bezetten de plaatsen 8 t/m 13.

Onderin verlaat Janneke Beemster de laatste plaats door vijf punten te scoren. Ze staat nu totaal op 8 (53e stek). Minder fortuin voor Niels Jong en Olaf Jong. Beide Hoogkarspellers scoren 0 punten en staan op 7.

Nog minder fortuin voor Ron Laan. Hij scoort 0 punten en staat nu op 6. Dat zal hem momenteel wel de minste zorg zijn. Getuige de zware blessure beschreven in het wedstrijdverslag van de veteranen 1 van gisteren. Sterkte Ron met het herstel!

Nummer laatst is nu Wilfried Laan. Een schamel puntje brengt zijn totaal op 5.

Toto’s: Mattie Obdam – 14 stuks
Uitslagen: Frank Hand – 4 stuks
Joker: Johan Dijkstra en Frank Hand – 10 punten dankzij resp. Andijk en Woudia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken