Spetterende opening van nieuwe clubgebouw

De opening van het nieuwe clubgebouw op 16 november 2013 is een spetterend feest geworden.

Onder belangstelling van vele honderden mensen, werd door de ereleden het oude pand symbolisch op slot gedaan en ging de sleutel van erelid tot erelid als een ware triomftocht door de haag van mensen. Het was uiteindelijk erelid Jaap Laan die de sleutel van het nieuwe pand omdraaide. Een heel groot gejuich brak uit en onder de klanken van Muziekvereniging Venhuizen ging iedereen naar binnen.

Voor de opening was de laatste steen gelegd door voorzitter Frank Hand, die deze eer te beurt viel vanwege zijn tienjarig jubileum als Voorzitter eind september 2013 en bovenal vanwege zijn vele, daadkrachtige werk voor De Valken.

Na de eerste bezichtiging van het pand, waarvan iedereen onder de indruk was, kreeg wethouder sportzaken Dirk te Grotenhuis het woord. Hij was vol lof over het gebouw dat ook een duurzaam gebouw is met ondermeer 170 zonnepanelen. Hij sprak zijn bewondering uit voor De Valken die het moeilijke en zeer grote project op fantastische wijze heeft opgezet en voltooid. Daarmee, zo sprak de wethouder, had De Valken ook laten zien dat de grote subsidie van de Gemeente op zijn plaats is geweest en hij feliciteerde iedereen met het bereikte resultaat en wenste De Valken veel succes in de toekomst waarin Dirk te Grotenhuis veel vertrouwen uitsprak.

Daarna volgde de openingsspeech van voorzitter Frank Hand. Hij liet het nieuwbouwproject van begin tot eind de revue passeren en haalde Kees Sijm en Rik van Dulmen naar voren als symbool van al die vrijwilligers die met ziel en zaligheid gewerkt hebben aan de totstandkoming van het gebouw. Bij de dankbetuiging aan Kees Sijm en Rik van Dulmen kondigde Frank Hand aan dat op 31 januari 2014 de “Grote Bedank-Avond” wordt gehouden, als dank van het bestuur aan alle vrijwilligers.

Na de woorden van Frank Hand, volgde een prachtige verrassing. Sjaak Laan heeft in samenwerking met anderen en met jeugdleden een welluidend Valken-lied gemaakt en op CD gezet. Dit lied werd enthousiast gezongen door de jeugdleden die de overvolle kantine wisten te ontroeren met dit prachtige geschenk. Het lied heet “Viva de Valken”.

Ter afronding van de openingsceremonie mocht de trotse aannemer Dennis de Wit het eerste biertje nuttigen aan de schitterende bar. Dennis de Wit heeft met zijn aannemingsbedrijf De Wit Besseling, in samenwerking met Polytechniek en Zonzo, en vele onderaannemers op vakkundige wijze aan het project gewerkt en voor alle betrokken bedrijven draagt het Valkengebouw zeker bij aan hun goede staat van dienst.

Gedurende de dag waren er buiten jeugdactiviteiten dankzij Regio Bank/Schermer Verzekeringen en zorgde de snackwagen ervoor dat de bezoekers hun trek konden stillen.

Na het eerste biertje, dat Dennis de Wit zich goed liet smaken, barstte het openingsfeest in alle hevigheid los. Het bleef heel druk en zeer gezellig. En dat kon ook niet anders door de muzikale inzet van Koos Keuning en Jos Dalmulder en de superzangeressen Annette Hooijboer en Wendy Vroling.

Wat een feest, onvergetelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken