Zelfs met tanken kunt u De Valken helpen

Soms ligt de steun voor onze club voor het oprapen.

Voor iedereen die bij Tankstation Koper aan het Twijver of bij een ander Total Tankstation in Nederland tankt, geldt al het Total-spaarsysteem met de “Total-spaarkaart”.

Total biedt de mogelijkheid om via de Total-spaarkaart niet alleen spaarpunten voor uzelf, maar tevens voor uw favoriete voetbalclub te sparen. De spaarpunten voor de voetbalclub zijn extra en gaan dus niet ten laste van uw eigen privéspaarpunten.

Om voor De Valken op deze wijze spaarpunten te sparen, moet u wel via de website www.total.nl bij uw gegevens de favoriete club De Valken toevoegen, dat kan door in te typen “Valken, de”.

Een rekenvoorbeeld; bij 175 deelnemers voor De Valken die gemiddeld 1250 liter per jaar per persoon tanken, zou de Total-spaaractie in één jaar ruim EUR 1300 opleveren voor De Valken.

Deze actie loopt bij Tankstation Koper en andere Total-tankstations tot en met het voetbalseizoen 2014/2015. Dat kan dus een prachtig bedrag worden. Op de website van Total kunt u ook lezen hoeveel al is gespaard.

Het kost u dus niets, het levert De Valken wel wat op. Dat zijn mooie acties waarvan we moeten profiteren.

U doet daarom toch ook mee ?!

Als u nog geen Total-spaarkaart heeft, kunt u deze verkrijgen via Tankstation Koper op het Twijver of via het secretariaat van SV De Valken (email ron.laan@hetnet.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken