Vizier niet op scherp maar gelukkig toch drie punten

Na de twee nederlagen op een rij moest er vandaag maar weer eens gewonnen worden. Tegenstander Blokkers kwam vroeg op bezoek (10:00). Blokkers is een laagvlieger en spaarde nog maar 5 punten. Ze wisten ook nog maar 8 doelpunten te produceren, dus dat moest een makkie worden. Zonder Erwin L (coach), Axel (mee met Vet.1), Peter (vandaag scheids) en Richard hadden we 5 wissels. Dennis de W., Martin, Doelman, Mark en Michel mochten plaatsnemen in de dug-out.

Valken is in het eerste bedrijf veel beter maar komt niet tot echte kansen. De spitsen staan zo nu en dan buitenspel, een enkel afstandsschot leidt niet tot treffers. Er wordt overigens ook helemaal niets weggegeven.

Na rust, met vijf verse krachten komt Valken beter in het spel. Kans op kans wordt gecreƫrd maar Ivo (inzet op de paal) en vooral Martin (drie maal open kans en naast geschoten) hadden hun vizier niet op scherp.

Gelukkig wordt er toch gescoord. Jeroen wordt via de rechterzijde diep gestuurd en kan alleen op de keeper af. Hij is wel scherp en plaatst de bal in de korte hoek langs de keeper.

1-0 stand en daar lijkt het op te eindigen. In de laatste minuut wordt het toch nog bibberen: Opeens een kans voor Blokkers als de rechstvoor aan een ieders aandacht is ontsnapt. Gelukkig schiet ie niet al te scherp in en staat Rob zijn mannetje. Doelman kan de bal tot hoekschop verwerken waar verder niets uit komt. Eindstand 1-0.

Snel vergeten, drie punten en op naar het laatste duel in 2013: Volgende week zondag om 10:30 tegen opnieuw een laagvlieger: Zwaagdijk.