Valken AT/F1 wint met de hakken over de sloot

Nadat we vorige week een lastige mentale wedstrijd hadden tegen Excelsior moesten we vandaag tegen het altijd lastige VVW.

We hadden een matige start want binnen een paar minuten stonden we met 0-2 achter, daarna herpakte we goed en scoorde Brit Vreeker 2x , daarna ging het spel over en weer waarbij VVW de 2-3 maakte en Brit Vreeker gelijk daarop de 3-3 maakte en zo gingen we op het eind van de eerste helft af.

De tweede heft werd Valken sterker en scoorde daardoor ook de 4-3 door Brit Vreeker, maar VVW antwoorde weer met 4-4, daarna scoorde Mirthe met de 5-4 de spanning in het veld en op de tribune werd als maar groter waarbij VVW de gelijk maker maakte 5-5 , met nog een minuut of 5 op de klok kwam er een mooie aanval over drie schijven waarbij Iris heel mooi vrij kwam en met een sprongschot de winnende maakte 6-5, daarbij had Iris nog last van haar lies aan het begin van de wedstrijd een mooie opsteker als je dan de winnende maak.

Volgende week zondag moeten we naar Meteoor, waarbij de F2 voor ons moet handballen deze gaan we ook nog even aanmoedigen waarbij wij daarna moeten.