Valken /AT 1 dames blijft meedoen om de titel

We gingen met volle overtuiging richting Purmerend voor de belangrijkste wedstrijd van het zaalseizoen. Als we deze wedstrijd winnen maken we nog kans op het kampioenschap…

De wedstrijd begon met 1 minuut stilte i.v.m. het overlijden van een speelster van Lacom, waar wij in de competitie tegen handballen.
Ondanks de peptalk van Jop, waren de zenuwen voor de wedstrijd goed te merken in de eerste paar minuten, lange tijd bleef het 0-0. Nadat we de zenuwen eindelijk onder controle hadden, begon het spel te lopen en na een openingstreffer van Josien stonden we voor. Maar helaas ging Vido ons redelijk snel weer voorbij. We miste 2 penalty’s, maar gelukkig kwam er dreiging van onze kant en kwamen we voor te staan. Met de rust stond het 4-7 in het voordeel van de Dames van Valken.

Na wederom een opbeurende peptalk van Jop gingen de Dames van Valken er weer met volle moed tegenaan. De eerste 10 minuten hadden we het spel weer onder controle en scoorden we snel. Het stond in no time 6-12 in het voordeel van de Dames van Valken. De hoeken werden vastgezet en Corina en Inge (onze invalster i.v.m. afwezigheid van Dieuwertje Karsten) wisten de cirkel te bemachtigen en trokken de verdediging van Vido goed uit elkaar. De verdediging van de Dames van Valken stond sterk en we stonden als team te verdedigen.

Na een snelle en felle strijd wisten de Dames van Valken uit te lopen en met een mooie laatste break van Marijke Boon wisten we de eindstand van 15-20 op het scorebord te zetten!

De strijd om het kampioenschap is nog lang niet gestreden en de Dames van Valken staan weer op gedeelde 1e plaats, samen met de Dames van Vido. Er komen nog wat zware wedstrijden aan, maar we gaan er alles aan doen om dat kampioenschap binnen te slepen!
Aankomend weekend spelen wij om 12:30 uur in de Banne en hebben we weer een zware tegenstander op het programma. We hopen dat zoveel mogelijk mensen ons komen aanmoedigen en ons naar de overwinning helpen!

Als laatste willen wij graag ons medeleven tonen aan het team van Lacom.

De Dames van Valken 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken