Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Kwiek ’78

Bij de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd van het eerste elftal van De Valken tegen Kwiek ’78 waren Jan Koster, Chris en Marion Wijsman en Dirk Beemster de speciale gasten van het bestuur.

Jan en Yvonne Koster waren uitgenodigd als balsponsor. Yvonne had al een andere feestelijke afspraak, maar Jan vond het leuk om als gast van het bestuur aan te schuiven. Hij is nauw betrokken bij de club als oud-speler van het eerste elftal en nog steeds is hij actief als veteraan. Verder is Jan al enige jaren actief als trainer en/of coach bij handbal en voetbal en hij zette zich in voor het comité van de sportveiling en nu nog bij het vinden van sponsors voor de zonnepanelen. De zonnepanelen-actie gaat de goede kant op. Binnenkort hierover weer een nieuwsbericht op de website, want het streven is om alle 170 zonnepanelen van een sponsor te voorzien.

Chris en Marion Wijsman zijn eveneens vertrouwde gezichten op het Valken-terrein, als vaste sponsor maar ook als ouders van Valken 1-speler Chris. “Chris Wijsman doeltreffend”, zo vermeldt het reclamebord met een hint naar het woninginrichtingbedrijf, maar wellicht ook naar zoon Chris in het veld.

Ten slotte was Dirk Beemster te gast. Dirk kan volop genieten van activiteiten die in het dorp worden georganiseerd en ook van deze middag als gast van het bestuur heeft hij genoten. Langs de lijn heeft hij diverse mensen kunnen spreken, die hij niet elke dag ziet. Pas later in de week kon de foto van Dirk bij zijn reclamebord worden gemaakt, want Dirk Beemster Schilderwerken is vanaf nu op een dubbelzijdig bord aan de kantinezijde in beeld.

De gasten kregen voorafgaand aan de wedstrijd de bestuurspresentatie “SV De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging” voorgeschoteld en dat leidde tot interessante gesprekken, waardoor maar ternauwernood het eerste fluitsignaal bij de aftrap werd gehaald. Ook in de rust en daarna kreeg gastvrouw Afra Groot het nog gezellig druk in de bestuurskamer, omdat haar broer en familie met Kwiek ’78 was meegekomen en, eveneens uit Avenhorn, de secretaresse van Ron Laan met haar man De Valken met een bezoekje vereerden. Het leeft rondom De Valken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken