Geslaagde Grote Bedank-Avond

Met 135 aanmeldingen was het vrijdagavond 31 januari gezellig druk tijdens de Grote Bedank-Avond voor alle vrijwilligers die De Valken in het “bouwjaar 2013” hebben geholpen. Niet alleen de hulp met de bouw, maar ook de inzet bij voetbal en handbal in brede zin wordt gewaardeerd, dus iedereen was van harte welkom.

Namens het bestuur verwoordde secretaris Ron Laan het belang van de inzet van de vele vrijwilligers. Hij schetste de achtergrond van de afgelopen vijf jaar waar De Valken eerst op een dood spoor leek te zitten, maar via een niet geslaagd fusieproject uiteindelijk toch succesvol aan de bouw van een schitterend nieuw clubgebouw toekwam, waarmee de vereniging weer volop in leven is.

Maar ook nu komt het erop aan. Het bestuur hoopt dat bij de verdere uitbouw van de vereniging op voetbal- en handbalgebied het enthousiasme van de vrijwilligers blijft. Daarbij wordt de vereniging gezien als een ‘lerende organisatie’ waarin volwassenen en jeugd door de uitoefening van taken (structureel of projectmatig) niet alleen het nodige werk verrichten, maar daarin ook ‘vervulling’ beleven en er veel van te leren.

Het feest als ‘cadeau’ voor ieders inzet in het bijzondere jaar 2013 werd volledig uitgepakt.

Onder de muzikale begeleiding van Réne Ligthart (met later nog Jos Dalmulder erbij) werd het een gezellige boel. Gelet op de reacties tijdens en na afloop van de avond, houden bestuur en vrijwilligers een heel goed gevoel aan deze feestelijke afronding van het project-nieuwbouw over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken