Helaas gelijkspel tegen Tornado

Na een winst van vorige week bij de wedstrijd tegen Vido moesten we het vandaag laten zien tegen Tornado. Hierdoor begonnen we zenuwachtig aan de wedstrijd. Vandaag moest het gebeuren als we nog mee wilde doen aan het kampioenschap.

Ondanks de zenuwen wisten we de eerste minuten de voorsprong naar ons toe te halen. We hadden een 7-2 voorsprong op de tegenstander. Daarna keerde de wedstrijd om. Tornado kwam terug en ineens stonden we 7-7. Tornado speelde slim en wij wisten het even niet meer. Net voor de rust had Marijke Boon een mooie breek en maakte de 8-7 voorsprong.

We gingen dus met 8-7 de rust in. In de rust kregen we een peptalk van Jop. We moesten ons eigen spel blijven spelen. De beleving in het team moest terug komen en we moesten er met zijn allen voor gaan.
In het begin van de tweede helft stond het spel heel lang stil. Er werd door beide teams niet gescoord. Totdat Tornado scoorde en het gelijk werd (8-8). De tweede helft ging vanaf toen gelijk op. Wij kwamen niet goed in ons eigen spel en Tornado wist hier goed mee om te gaan. Hierdoor werd het 10-8 voor Tornado.

Daarna wisten we ons weer te herpakken door mooie doelpunten van Josien en Inge. Hierbij werd goed samengespeeld en de vrije man gezocht. Helaas wist Tornado ook te scoren en liepen we gelijk op tot 12-12.

Het bleef tot het einde van de wedstrijd erg spannend. We stonden 14-13 voor door weer een mooie break van speady Marijke en super reddingen van Carola. Helaas wisten we deze voorsprong niet vast te houden. We waren in overtal, maar waren te gehaast door onze zenuwen. Toen maakte Tornado de gelijkmaker 14-14 met nog 1 minuut op de klok. Hierin wisten we helaas niet meer te scoren.
Iedereen baalde enorm, vooral na de goede wedstrijden tegen de nummer 1 en 2. De kans op het kampioenschap is ook erg klein geworden. Het blijft een sport en ook van deze wedstrijd leren we weer. We moeten geloven in ons zelf en slimmer gaan spelen op belangrijke momenten.

We willen evengoed iedereen bedanken die ons heeft aangemoedigd! We vinden het erg leuk dat er veel belangstelling is! Volgende week spelen we weer thuis tegen CSV en gaan we weer knallen.