DANK aan alle sponsors, DENK aan alle sponsors

Deze maand ontvangen alle sponsors van SV De Valken de jaarlijkse sponsorbrief. Dit met dankzegging aan de sponsors, die tevens hun lidmaatschapskaart van De Valken Businessclub ontvangen, op vertoon waarvan ze tijdens thuisduels van Valken 1 een kopje koffie kunnen bestellen. De financiële steun van de trouwe sponsors kan de vereniging zeer goed gebruiken bij haar inzet om op goed niveau haar breedtesportactiviteiten op het terrein van voetbal en handbal te kunnen verrichten.

We kijken terug op een bijzonder seizoen 2013/2014, waarin we de nieuwe kantine- en kleedkameraccommodatie hebben gerealiseerd. Bij de financiële acties is de steun voor een groot deel uit de particuliere sfeer gekomen, maar ook vanuit de reguliere groep van sponsors en andere steunbetuigers mocht SV De Valken op steun rekenen. Dat is natuurlijk fantastisch.

De inzet van de vereniging is de sponsors wederom goed onder de aandacht te brengen en ook het komende seizoen een sponsorbijeenkomst te houden. In het verleden zijn deze sponsorbijeenkomsten sterk gewaardeerd en reeds nu is de sponsorcommissie bezig met invulling van de komende editie. De datum wordt: dinsdag 31 maart 2015.

Tijdens wedstrijden van Valken 1 worden sponsors en andere steunbetuigers door het bestuur uitgenodigd. Dit doen wij in kleine groepjes, zodat wij iedereen de juiste aandacht kunnen geven en een goede ontvangst mogelijk is in de nieuwe bestuursruimten. Dit nieuwe initiatief richting sponsors is vorig seizoen heel goed ontvangen.

De belangstelling bij en voor De Valken neemt toe, zodat De Valken aan ondernemers goede kansen biedt voor een positieve uitstraling en profilering van hun bedrijf of product. Uiteraard staat de sponsorcommissie altijd open voor contact met mogelijke nieuwe sponsors. Met hoofdsponsors en special sponsors worden specifieke afspraken gemaakt en verder zijn er standaardarrangement in de volgende categorieën:

Support sponsor plus: enkelzijdig of dubbelzijdig reclamebord & internet doorklik op de website van De Valken met bedrijfslogo
Support sponsor: reclamebord & vermelding in namenlijst op de website van De Valken zonder doorklik
Balsponsor: balsponsor bij aangewezen thuiswedstrijd Valken 1

Het zou een goede zaak zijn, en dat gebeurt natuurlijk ook, als leden van SV De Valken als consument hun oog laten vallen op sponsors van SV De Valken. In de rubriek “sponsors” op de website zijn ze allemaal te vinden. Deze ondernemers zijn veelal lokaal gevestigd en leveren met hun steun aan SV De Valken, maar vaak ook nog aan andere verenigingen en evenementen, een belangrijke bijdrage aan het dorpsleven en de gemeenschapszin. Laat als consument zien en weten dat hun sponsoring zeer gewaardeerd wordt door hun producten of diensten af te nemen en spreek het ook gewoon eens uit bij een ontmoeting in hun bedrijf of daarbuiten. Dat doet een ondernemer goed.

Namens de sponsorcommissie,
Ron Laan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken