Valken 2 met miniem verschil ten onder

Alweer de derde wedstrijd van het seizoen waarbij we in de eerste twee een prima prestatie neergezet hadden met een gelijkspel en de prachtige overwinning uit bij Always Forward!
Natuurlijk mag je jezelf dan de vraag stellen, zijn wij zo goed of was de tegenstander tegenvallend?
Vandaag zouden we meer duidelijkheid krijgen want op het programma stond een thuiswedstrijd tegen Hugo Boys.
En als je Hugo Boys zegt, dan zeg je “taaie kost”, “fysiek sterke buffels” enz, enz.
Met alleen Rick.B op de bank en natuurlijk in nood een Chris Hoogland die ons elke week met de vlag bijstaat in de strijd om de overwinning te pakken!

Ook dit jaar weer een te regelen ontbijtje, onder luid gejuich van Opa, die dit voor geen goud zou willen missen!
Mark Dop mocht de ontbijtspits afbijten en hij kwam dan ook keurig op tijd (09:59:45 uur) om alles lekker klaar te zetten………………………..en hij leegde zijn zak (nee, nee gewoon zijn supermarktzak!) en hij slingerde de broodjes op tafel en hup klaar!

Na dit uitgebreide ontbijt en een slap verhaal van onderstaande, konden de mannen onder het genot van een achtergrondmuziekje (ook dit zou Opa voor geen goud willen missen!) zichzelf omkleden.
Om 11:30 uur kon de bal rollen onder de bezielende leiding van de bij vele welbekende heer Koekoek. Wel gaf hij aan dat hij twee weken geleden zichzelf had geblesseerd tijdens een wat grove knuffelpartij.
Daarom was Kryn de Groot zijn eventuele stand-in. (alsnog bedankt Kryn!)
Zoals de wedstrijden hiervoor, speelden we ons eigen spelletje (inzakken, oppakken bij middenlijn), maar deze tegenstander kon hier prima mee overweg en speelde de bal strak bij elkaar in de voeten en hielden het spel onwijs breed zodat wij al snel achter de feiten aanliepen.
Wel hadden we vandaag een geheim wapen want tijdens de bespreking kwam Arjan met een “mega-surprise-corner” op de proppen.
Volledig uitgetekend op het bord kon dit gewoon niet fout gaan…………

We kregen uiteindelijk ongeveer acht corners en geen enkele was zoals op het bord stond, erger nog, drie van de acht werden achter getrapt, maar de meest opvallende was van Jeen die het voor elkaar kreeg om vol in de grond te trappen waarbij een vierkante meter plag door de lucht vloog, de bal achter ging en bovenal zichzelf blesseerde!! (onder toeziend oog van zijn vader…..)

We gaven teveel ruimte weg en elke tweede bal was voor Hugo Boys en leek het net of wij niet konden of wilden voetballen!
Hugo Boys was duidelijk de beter voetballende ploeg en kregen dan ook kansen om de score te openen! Dat deden zij in de 26e minuut door een niet sterk verwerkte bal in de laatste linie waarbij de bal opeens achter Mike lag en we tegen een 0-1 achterstand aankeken.
Tijdens de rust waren we het over één ding eens, het moest anders!
Ten eerste iets eerder druk zetten, korter op de man zitten, meer doorschuiven van Edwin zodat we de baas werden op het middenveld en als laatste knokken om deze stand recht te zetten!
Zo gezegd zo gedaan………..we kwamen stukken beter de kleedkamer uit en ik kan wel een heel verhaal gaan opschrijven, maar het kwam er op neer dat wij de volle 45 minuten Hugo Boys in de tang hadden en ook de nodige kansen creëerde, maar zowel Mark als Lennard hadden het vizier niet op scherp staan en ook de ingevallen Rick.B kon een prima aanval net niet positief afronden en bleef het scorebord heel triest op een (niet geheel terechte) 0-1 staan in het voordeel van Hugo Boys.
De complimenten van hun coach waren leuk, maar koop je niets voor……..
Maar goed, het neemt niet weg dat we na drie wedstrijden 4 punten hebben waarbij het er net zo goed 9 hadden kunnen zijn dus genoeg inhoud van onze kant om veel meer puntjes te gaan halen in de aankomende wedstrijden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken