DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Valken ten onder tegen de nummer laatst!!

Vandaag alweer de vierde wedstrijd van het (prille) seizoen, maar het gevoel dat we al aan het eind van het seizoen zitten……..

Puur en alleen omdat we afgelopen week een onvoorstelbare hoeveelheid energie moesten steken in het vinden van spelers die wilden aansluiten bij Valken 2.
Dat het krap zou worden dit seizoen wisten we, maar wanneer er enkele spelers feestjes, uitjes, weekendjes weggaan, kunnen we daar niet tegenaan boksen. (let wel, dit is geen verwijt, maar een constatering)

Uiteindelijk vonden we twee spelers bereid om mee te doen, Wilfried Laan (veteraan) en mister X (vanwege veiligheid niet te noemen) en konden we met 12 man naar Julianadorp om tegen het plaatselijke JVC te spelen.
Met de wetenschap dat Mark Dop om 12:30 uur moest uitstappen vanwege het halen van een vliegtuig, hadden we iedereen keihard nodig vandaag!

Vervolgens treffen we de meest arrogante scheidsrechter ooit!!
Chris (grensrechter) kreeg te horen dat hij in het veld naar niemand luistert, hij beslist en geen enkel commentaar duld.
Het controleren van de pasjes ging op een geheel nieuwe wijze, namelijk je pasje allemaal zelf vasthouden en naast je gezicht houden zodat hij alles goed kon controleren (mister X kwam hier glansrijk doorheen).

Vervolgens kreeg ik nog te horen dat er geen mensen in de dug-out mogen zitten die niet op het formulier stonden……….dus kon Niels Koster die de 70 KM al in angst had meegereden in de auto van Jeen Verstappen ook nog eens buiten de dug-out en achter het hek plaats nemen.

Achteraf kunnen we rustig stellen dat zijn optreden tijdens de 90 minuten schril in contrast stond met zijn regels en praatjes vooraf!

Om 11 uur rolde de bal en was het na 5 minuten duidelijk dat JVC geen hoogvliegers waren, maar dat wij toch niet echt een vuist konden maken om hen onder druk te zetten.
Toch waren er weer genoeg kansen, maar helaas niet besteed aan onze voorhoede.
In de 12e minuut was de eerste de beste kans van JVC gelijk een doelpunt en liepen we weer achter de feiten aan…………….
Heel lang kon JVC niet genieten van deze voorsprong want net binnen de zestien werd Lennard onheus bejegend en ging de bal op de stip.
Lennard zelf klaarde het klusje en was de stand weer in evenwicht 1-1.

Daarna een rommelige wedstrijd met in het algemeen slecht voetbal en ook veel lange halen.
Toch was JVC de minst slechtste ploeg en zij maakte uit één van de kansjes in de 31e minuut de 2-1.
Richting de rust geen noemenswaardige dingen of het moet zijn dat onze kersverse linksback Rukkie Raven met een paar flinke schreeuwen aangaf dat onderstaande even tape moest regelen omdat zijn schoen (kicks) stuk was.
Het toeval wilde dat Tjade Doodeman aanwezig was (op de fiets naar Julianadorp!!) en twee paar kicksen bij zich had……)

In de rust was het voor iedereen duidelijk dat we hier absoluut niet hoeven te verliezen, maar het zou wel iets anders moeten zoals eerder druk zetten.

Helaas kwam JVC een stuk frisser uit de kleedkamer en creëerde dan ook een handvol kansen tegen één kans van ons.
In de 73e minuut viel het doek wanneer de nummer 7 (de beste speler van JVC) wederom doorbrak en de aanval bekroonde met de 3-1.
De koppies gingen naar beneden en ook mister X ging door zijn hoeven heen en moest gewisseld worden.

Omdat Mark Dop al was uitgestapt en onze 12e man (Chris) al ingevallen was, konden we de entree (na lang blessureleed) van Tjade Doodeman aanschouwen!
Het mocht allemaal niet meer baten en ook de geflatteerde 4-1 werd nog gemaakt en dropen wij na 90 minuten af richting kleedkamer.

Een bijzondere positieve vermelding is de instelling van Chris Hoogland die na zaterdag een wedstrijd te hebben gefloten en vervolgens de volgende dag bij ons vlagt en speelt, ook nog eens na de wedstrijd met een sneltreinvaart richting Avenhorn werd getransporteerd om daar nog eens 90 minuten te vlaggen bij ons eerste elftal!!! (klasse Chris!!)(geruchten gaan dat Theo Visser door zijn rug was gegaan bij één van zijn escapades in de slaapkamer……)

Een andere vermelding gaat naar Jeen Verstappen die na het spelen van één van zijn mindere wedstrijden, keurig plaats nam als 14e man bij het eerste!

Mannen, snel vergeten deze wedstrijd en volgende week thuis tegen Koedijk moeten we de puntjes pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com