Valken na winst in top 3

Ten eerste excuses voor het late verslag. Soms is de inspiratie ver te vinden. Zo nu ook nog steeds ver te vinden is. Valken won afgelopen zondag met 3-1 van Berkhout en steeg daardoor naar de top 3. Erg leuk voor de statistieken, maar Valken heeft nog een hele lange weg te gaan. Hoewel deze punten pakt niemand hen meer af.

Valken had de eerste helft het meeste balbezit en kwam ook verdiend op voorsprong door Sam. Berkhout kwam op gelijke hoogte nadat de spits uit buitenspelpositie de bal boven Paul schoot. Gelukkig lag ie er na 5 minuten alweer in voor Valken. Rick maakte uit een pingel de 2-1.
Na rust werd het nog even spannend. Rick en Erik raakte de lat en ook Valken kwam een aantal keer goed weg. Gelukkig maakte Twan aan alle onzekerheid een einde en maakte op aangeven van Christiaan de bevrijdende 3-1. Zijn eerste officiële goal voor de hoofdmacht erg leuk voor hem en het is hem gegund.

Aanstaande zondag krijgt Valken haar examen, dan mag het naar Hoogwoud om te spelen tegen de plaatselijke FC. Grasshoppers is dan de opponent. Deze ploeg haalde vorig jaar op een haartje na geen 3e klasse. Men zal en wil dit jaar dan ook voor de prijzen mee willen doen. Valken wil dat ook. We gaan het zien
Daaaaaaaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken