DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Berkhout

Tijdens de thuiswedstrijd van Valken 1 tegen Berkhout had het bestuur weer een aantal speciale gasten. Uit de zakelijke hoek ontving het bestuur de vertegenwoordigers van zeer bekende lokale bedrijven: Venhuis Communicatie en Schermer Verzekeringen/Regiobank. En balsponsor Ton de Wit completeerde de gastenlijst.

Venhuis Communicatie Producties is in 1977 opgericht als Drukkerij ’t Venhuis. Het bedrijf is met zijn tijd meegegaan en is nu een mix van een complete drukkerij en een communicatiebureau. Het enthousiasme spat ervan af bij Gerry Besseling en Anne Meester en dat is in hun bedrijfstak van toegevoegde waarde. Ook voor De Valken is Venhuis Communicatie Producties actief, bijvoorbeeld met de productie van sponsorkaarten, donateurskaarten, posters en stickermaterialen in het nieuwe gebouw.

Schermer Verzekeringen / RegioBank is een gevestigde naam in Hem/Venhuizen en omstreken. John Boon en Charmaine Boon richten zich met hun bedrijf op een breed pakket aan financiële dienstverlening in combinatie met de vestiging van de RegioBank. Charmaine was ietsje later, omdat er eerst gehandbald moest worden. En zo hoort het ook. Het nieuwe gebouw was voor John en Charmaine overigens al een bekende plek, want bij de feestelijke opening op 16 november vorig jaar sponsorden en organiseerden zij het kinderprogramma.

En zonder een bal kan er natuurlijk niet gevoetbald worden. De balsponsor van deze wedstrijd was de trouwe Valken-fan Ton de Wit. Deze rol past hem heel goed, want in het verleden beheerde hij bij De Valken op vakkundige wijze de ballenvoorraad. Uitwedstrijden laat Ton tegenwoordig schieten, maar als De Valken thuis speelt dan is hij op het complex te vinden. Van zulke supporters kun je er nooit genoeg hebben. Dank je wel aan de balsponsor Ton de Wit.

En oh ja, De Valken 1 won met 3-1 van Berkhout. Ga zo door heren van het eerste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com