Geslaagde Businessclub avond bij De Valken

Woensdagavond 22 oktober kwam de Businessclub Venhuizen (BCV) op bezoek bij SV De Valken. Ook ondernemers die geen lid waren van de Businessclub waren van harte welkom. Er was een goede opkomst met bijna 40 deelnemers.

Het BCV-bestuur had Ron Laan, zelf lid van de businessclub, benaderd met de vraag of zijn kantoor een presentatie kon houden over de wijzigingen in het arbeidsrecht met de Wet werk en zekerheid die per 1 januari 2015 in werking treedt. Advocaat Marjolein Gobes van Van Diepen Van der Kroef Advocaten heeft in heldere bewoordingen de inhoud en impact van de nieuwe wetgeving uitgelegd. Uit de reacties en vragen van de ondernemers valt op te maken dat de belangstelling voor dit onderwerp groot is.

Het BCV-bestuur had gevraagd of de bijeenkomst bij SV De Valken mocht worden gehouden. De lezing van Marjolein Gobes werd omlijst door twee korte inleidingen over MKB & Advocatuur en De Valken als ‘ondernemende vereniging’.

Op de website van de Businessclub, dat is www.bcvenhuizen.nl, is in de rubriek nieuws een kort verslag met foto’s van de avond geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken