DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – KGB

Tijdens de drukbezochte streekderby De Valken – KGB waren de goede vrienden Gerard Laan en Bas Mantel de speciale gasten van het bestuur. We hebben het hier niet alleen over ondernemers die De Valken steunen, maar ook over ware voetballiefhebbers. Als extra gast schoof voorzitter Bob Smit van KGB aan bij de bestuurspresentatie “De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging”, die voorafgaand aan de wedstrijd werd gehouden. Bob had als zwager van Valken-speler Rick Hooijboer en oom van Kanjer van de Week Lex Groot extra belangstelling.

Gerard Laan is na een lange carrière pas kort geleden gestopt als voetballer bij de veteranen en staat in het jubileumboek van De Valken door sommigen beschreven als de Beste Valken-speler uit de geschiedenis, onder wie door zijn moeder. Hij had het niet van een vreemde, want vader Gerard kon er ook wat van, zo viel in hetzelfde boek te lezen. Als schilder doet Gerard het ook erg goed. Gerard Laan Schilderwerken draagt zorg voor fraai schilderwerk bij vele huizen en bedrijven en dat doet Gerard op relaxte wijze. Prachtig dat hij als ondernemer De Valken ook op diverse manieren steunt, ondermeer als balsponsor van het duel tegen KGB.

Bas Mantel komt van buiten het dorp, maar leeft met zijn gezin met veel plezier in Venhuizen alsof hij nooit anders heeft gedaan. Ook Bas droeg enige jaren het Valkenshirt als voetballer en hij is de vader van Kor Mantel, die vorig jaar debuteerde als 15-jarige in het eerste elftal (net als Gerard Laan destijds) en nu zijn geluk beproeft bij Hollandia B 1. Bas is eigenaar van het interieurbouwbedrijf Databouw dat in Purmerend is gevestigd, maar uiteraard staat Bas via internet en persoonlijk contact met een ieder open voor bespreking van de mogelijkheden van zijn bedrijf. Bij De Valken heeft Databouw een prachtig visitekaartje afgeleverd in de vorm van de schitterende bar in de nieuwe kantine. Bas drijft zijn onderneming onder het motto: “gewoon mooie dingen maken” en we hoeven maar naar de Valkenbar te kijken om te begrijpen wat hij bedoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com