Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Hauwert ‘65

Het bestuur had bij de wedstrijd van Valken 1 tegen Hauwert ’65 veel visite. Maar liefst 7 gasten schoven half 2 aan tafel voor een kop koffie en de presentatie “De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging”.

Met Sebastiaan Redeker op doel bij de tegenstander, mocht de familie Redeker bij de gasten niet ontbreken. Gerrit, Ageeth en Nick vonden het mooi er deze wedstrijd bij te zijn. De 1-0 nederlaag zal hun wat minder hebben kunnen deren, want Sebastiaan pakte immers de volle winst. Het is altijd mooi om te zien dat de familie Redeker De Valken een warm hart toedraagt. Al te veel op de voorgrond willen ze daarbij niet, maar het is wel eens goed dat het bestuur hun hierbij openlijk bedankt voor hun steun. Ze moesten op deze zondag wat eerder weg, want er was wat feestelijks te doen in De Roode Leeuw, het horecabedrijf dat voor vele generaties in het dorp en bij De Valken in het bijzonder toch wordt ervaren als ‘een gezellig tweede huis’.

Carel Kuip van C. Kuip Carrosseriebouw in Hem is van nature geen voetbalman, maar was gelijk enthousiast toen de uitnodiging kwam. Carel drijft zijn onderneming aan de Hemmerbuurt en dat doen hij en zijn collega’s met vakmanschap. Het bedrijf is steeds met zijn tijd meegegaan en doet het daarom anno 2014 ook nog goed. Of zoals Carel het zelf met Westfries understatement uitdrukt: “We mogen niet klagen”. Met binnenkort ook zonnepanelenstroom en zijn bestuurlijke werkzaamheden voor de Businessclub Venhuizen hebben we het over een betrokken ondernemer.

Erik Botman van Autoservice Hem woont in Blokker en komt oorspronkelijk uit Wervershoof. Maar in Hem/Venhuizen heeft hij een prima werkgebied gevonden. Zijn bedrijf aan de Elbaweg draagt zorg voor onderhoud, reparatie en keuring van auto’s in de ruimste zin van het woord. Met een voorafgaande loopbaan als docent, hebben we het over een vakman met een brede interesse en visie op zijn branche. Die branche heeft te maken met de tegenvallers in de autoverkoop van de afgelopen jaren, maar als positief ingestelde ondernemer gaat Erik er voor.

De wedstrijdbal was deze keer geschonken door balsponsors Jan en Yvonne Koster. Jan was al eens eerder gast maar deze keer had Yvonne ook gelegenheid. Zij maakt De Valken al haar hele leven mee en is nog altijd geïnteresseerd in het wel en wee van de vereniging. Zo deed ze ook jarenlang de ledenadministratie. Met ook weer sportieve kinderen, zijn Jan en Yvonne mensen die je er als vereniging graag bij hebt.

Het ziet er naar uit dat het bestuur bij de volgende competitiewedstrijd thuis tegen Sporting Andijk geen gelegenheid heeft om gasten te ontvangen. Dan slaan we een keertje over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken