Valken AT/1 komt sterk terug in de tweede helft

Wedstrijdverslag 9 november
Mini van de week: Annabelle Braas
Team: Dames valken 1 tegen Quick dames 1

Zoals elke week krijgen we een peptalk van Jop om onze brein op werking te zetten zodat we de tegenstander moeten pakken! Zo gezegd, zo gedaan, maar met moeite, kracht en doorzettingsvermogen hebben we de meiden uit Zwaagdijk met een mooie stand van 17-14 laten zien wat we in huis hebben.

De verdediging van de valken was meteen attent en sterk. Quick kon er maar moeilijk doorheen komen. Wel konden zij van afstand een paar mooie doelpunten maken. Na helaas een aantal gemiste penalty’s van de Valken kwam Quick al snel met 4 doelpunten voor.

Omdat Quick met een positie stond van 5-1, kon Valken deze verdediging zo uit elkaar ‘trekken’ dat er gaten ontstonden. Corina samen met Josefien werkte samen tot een fantastisch doelpunt!

De rust, 5-9 achter. Soms moet je wel eens nodig om een beetje boos te worden om het door te laten dringen dat je alles moet geven om te winnen!

De 2e helft kwam al snel op gang. Met 3 doelpunten achter elkaar van Josefien Groot, schrok Quick en Valken namen de benen! Na veel overtuigende schoten en vrijspelen van Josien kwamen er nog een paar prachtige doelpunten. Vanuit de hoeken werden er nog een aantal scherpe doelpunten gescoord en Valken heeft zich bewezen tot de laatste minuut!

De stand ging gelijk op, maar we hebben er voor gevochten. 17-14 gewonnen! Mooi stand om volgende week te vertrekken naar CSV.

Wederom het publiek weer bedankt voor de support! 30 november Gaan we thuis om half 1 ons weer bewijzen!