CDA Drechterland bezoekt De Valken

Maandag 17 november had SV De Valken de eer het CDA Drechterland te ontvangen. Vanwege de interesse en betrokkenheid bij het nieuwbouwproject, had het CDA gevraagd of de algemene ledenvergadering dit jaar een keer in de kantine van De Valken kon worden gehouden. Dat vond het bestuur een leuk idee.

Aan het begin van de vergadering mocht secretaris Ron Laan de CDA-leden toespreken. Hij benadrukte dat SV De Valken met haar sportieve activiteiten, mede ook meer algemene belangen in de gemeente dient, zoals sportieve vrije-tijdsbesteding dichtbij huis, het bieden van veiligheid en structuur aan de jeugd, beweging door inwoners van Hem/Venhuizen en lokale saamhorigheid in verenigingsverband. De gemeentelijke politiek werd ook bedankt voor haar steun bij de oprichting van het nieuwe gebouw en dat geldt zeker ook voor het CDA en zijn wethouder sportzaken.

De CDA-vergadering was daarna positief van toon, na de voor deze partij goede uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen dit jaar. Verder was er een betrokken, deskundige spreekbeurt van het Tweede-Kamerlid Sander de Rouwe, die enkele belangrijke politieke onderwerpen aan de orde stelde.

Namens het bestuur van SV De Valken was ook voorzitter Frank Hand aanwezig. Al met al een geslaagde ontmoeting tussen politiek en sport. Leuke bijkomstigheid van de komst van het CDA naar de vereniging is dat de partij als dank de wedstrijdbal wilde sponsoren voor het duel zondag tegen Sporting Andijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken