Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Oosthuizen

Bij de tiende keer in 2014 ontving het bestuur als speciale gasten Sjaak en Erna Koster van Koster Bloembollen en Ted en Marianne Compas van Auto Europa Italië. Hiermee kwam het totaal aantal gasten in 2014 op 47 en uit de reacties valt op te maken dat het bestuur er goed aan doet bij wedstrijden van Valken 1 speciale visites te organiseren. In 2015 zullen gastvrouw Afra Groot en het bestuur (tot dusverre in de persoon van secretaris Ron Laan) daarom graag weer nieuwe gasten ontvangen.

Toen Koster Bloembollen eerder dit seizoen balsponsor was, konden Sjaak en Erna Koster wegens een uitje niet komen. Destijds waren Piet en Méranda Koster present. Zowel Sjaak als Erna komen uit ware Valken-families, die de vereniging op verschillende manieren hebben gediend. We hebben het dan niet alleen over het actieve voetbal, maar bij de ouders van Sjaak en Erna ook over het voorzitterschap, het kantinebeheer en de financiële actie om de tribune mogelijk te maken. Erna zelf is heel lang actief geweest in het jeugdbestuur en als het gaat om de kleding en de Kanjers van de Week staat ze nog steeds paraat. Sjaak zelf heeft als pure liefhebber het veteranenteam nog niet officieel vaarwel gezegd, al is hij niet meer elke week van de partij.

Het bestuur waardeert het zeer dat Koster Bloembollen ook sponsor is van De Valken. Met veel agrarische bedrijvigheid in de omgeving is zakelijke steun uit die hoek van harte welkom. Weliswaar hebben agrarische bedrijven hun eigen afzetkanalen, maar sponsoring van De Valken draagt positief bij aan de goodwill van de sector. De Valken is gevestigd in een agrarische gemeente en mag dat met trots uitdragen.

Ted en Marianne Compas zijn trots op Auto Europa Italië, gevestigd op het bedrijventerrein Zuiderkogge. Het garagebedrijf is gespecialiseerd in Italiaanse merken Fiat, Lancia en Alfa Romeo, maar ook met een ander merk auto kunnen we aan de Groeneweg 2 in Hem terecht. Het gaat dan om APK, onderhoud, schadeherstel, reparatie, restauratie, storingsdiagnose, onderdelen, motormanagement en airco-onderhoud voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers. Maar Auto Europa Italië verkoopt zowel gebruikte als nieuwe auto’s van alle merken. Ted is eigenaar en oprichter en geeft leiding aan een goed team. Marianne draagt zorg voor de administratie en automatisering. En alles gericht op kwaliteit.

Ted en Marianne genieten van het dorpsleven en ze steunen dat niet alleen zakelijk, maar ook met persoonlijke inzet. Zo is Ted bekend als vrijwilliger bij de Hemmeromloop en Marianne is al lange tijd lid van het ijsclubbestuur. Met die hulpvaardige achtergrond weten ze wat er komt kijken bij lokale sport en hebben ze ook waardering voor wat er bij De Valken door alle vrijwilligers week in week uit wordt neergezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken