Aansprekende foto in de hal met Valken-kledinglijn

Om van het clubgebouw nog meer een echt verenigingsgebouw te maken is in samenwerking met het bedrijf Groeier! een prachtige foto gemaakt van zes jeugdleden in Valkenkleding.

Uiteraard gaat het om zowel handballers als voetballers, die aansprekend in beeld zijn gebracht door fotograaf Bas Zwerver.

De foto hangt in de centrale hal en zal door iedereen in het gebouw met regelmaat en met een goed Valkengevoel worden bekeken, want de foto is niet te missen. Ook vanuit de kantine is er door de klapdeuren zicht op de foto.

Los van het feit dat het om een schitterende foto gaat, is het beeld ook bedoeld om aandacht te trekken voor de Valken-kledinglijn die via de webshop op deze website te verkrijgen is. Betaalbare kleding in de clubkleuren. Als iedereen hierop ingaat, krijgen we een mooi uniform beeld van onze sporters.

Dank aan Groeier! voor hun mooie bijdrage aan onze club. Het bedrijf is al sponsor van De Valken maar deze extra actie wordt zeer gewaardeerd.

En? Herkennen jullie de jeugd op de foto?

Van links naar rechts: Isa Stosz, Cas Clay, Morris Laan, Renske Beemster, Yara Bleeker en Channah Dekker. Dank allemaal voor jullie medewerking en wees er maar trots op dat jullie zo mooi te zien zijn bij jullie club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken