DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Het nieuwe meubilair in de kantine is prachtig

Na de succesvolle zonnepanelensponsoractie, kon de inrichtingscommissie aan de slag om het meubilair in de kantine te vervangen en de kantine verder aan te kleden. De commissie bestaat uit Margreet van Dulmen, Mylène Kuiper, Ron Laan, Bas Mantel en Willeke Termeulen. Na enige brainstormsessies werd in Basiclabel een goede partner gevonden om tot de aanschaf van nieuw meubilair te komen. Daarbij is zeker dank verschuldigd aan Irene Ursem van Basiclabel die een zeer nuttige en plezierige adviseur was. Het was ook heel mooi dat Basiclabel voor enige tegenprestaties op sponsorgebied, een hele mooie korting gaf op de offerte. Zo werd het mogelijk de kantine om te toveren tot een kantine met niet alleen een schitterende aanblik, maar ook tot een plek waar je gewoon graag wilt zijn. Dank aan Basiclabel!

Er is aan iedereen gedacht: zowel jeugd als oudere bezoekers kunnen zich thuis voelen in de nieuwe kantine, die een bijzonder historisch accent krijgt vanwege de indrukwekkende foto achter de bar van De Valken en de mensen uit vroegere tijden. Binnenkort volgen nog enkele aanvullingen op dit gebied en ontstaat er echt een lijn in de fotobeelden.

Het bestuur dankt de leden van de inrichtingscommissie voor hun inspanningen en het fraaie resultaat, maar ook de mensen die de commissie hebben ondersteund op welke wijze dan ook: Rik van Dulmen, Gerard Laan, Kees Laan en Danny Kramer alsmede Arjan Grent, Guus Bosch en Truus Muntjewerf.

Dat we nog maar heel veel plezier mogen beleven aan de nieuwe inrichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com