Sponsoravond 31 maart: Topspreker Mike Hoogveld

Bestsellerauteur Mike Hoogveld behoort tot de meest gevraagde sprekers over klantgerelateerde onderwerpen. Hij is als associate partner bij Holland Consulting Group werkzaam als adviseur en verricht daarnaast ook wetenschappelijk onderzoek. Hij werd genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar.

Iedere organisatie heeft klanten. Of het nu gaat om een commercieel bedrijf of een overheidsinstantie. Toch lijkt het vaak of we allergisch zijn voor klanten. We willen het maximale uit de klant halen, maar stellen hem niet centraal in alles wat we doen. In ‘Dokter, ik heb last van klanten’ legt Mike Hoogveld de omgang met klanten onder de scanner. Hij beschrijft de symptomen van de 17 meest voorkomende kwalen en geeft tips om ze snel en effectief te genezen.

Tijdens de sponsoravond op dinsdagavond 31 maart bij SV De Valken, zal Mike Hoogveld zijn visie presenteren. Aangezien de sponsorgroep van SV De Valken vooral bestaat uit ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, zal Mike Hoogveld hierbij speciaal oog hebben voor het MKB. Hij doet dit met veel herkenbare voorbeelden en op een vlotte, humoristische manier. Zijn boek ‘Dokter, ik heb last van klanten’ wordt wel beschouwd als het medicijn dat elke organisatie op weg helpt naar een gezonde omgang met zijn klanten.
Mike Hoogveld: “Mijn professionele passie ligt in het verbeteren van de manier waarop organisaties werken met en voor klanten.”

Naast Mike Hoogveld als hoofdspreker, komen tijdens de sponsoravond onder de noemer “De filosofie achter sportsponsoring” drie ondernemers in een podiuminterview aan het woord die met hun onderneming een gericht sportsponsorbeleid hebben. Deze ondernemers zijn (v.l.n.r.): Henk Kras (directeur Kras Recycling te Volendam , tevens voorzitter van FC Volendam), Sybrand Wierstra (partner en registeraccountant bij BDO) en Sjon de Lange (directeur Polytechniek B.V.).

De presentatie van de sponsoravond is in handen van Ron Laan, secretaris van SV De Valken.
Deze sponsorbijeenkomst wordt niet alleen een inhoudelijk zeer interessante avond, maar biedt ondernemers tevens een mooie kans om te netwerken in een open en gezellige sfeer.
In februari ontvangen alle sponsors van SV De Valken een uitnodiging om deze avond bij te wonen. Voor sponsors zijn hieraan geen kosten verbonden. Ook niet-sponsors hebben de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen voor EUR 15. Na aanmelding op emailadres ron.laan@hetnet.nl wordt hiervoor een digitale factuur verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken