Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Always Forward

De bestuurskamer stroomde vol met gasten voorafgaand aan de wedstrijd van Valken 1 tegen koploper Always Forward. Maar liefst vijf dames van de Wijncommissie namen enthousiast plaats aan de tafel en Jack Boon van Wijnimport J. Bart completeerde het gezelschap. Het enthousiasme was terecht, want de Wijncommissie kwam de opbrengst van de Wijnactie 2014 presenteren. Met bijna EUR 2.500 is sprake van een supergoed resultaat, waarover op de website al eerder deze week is bericht. Voordat de wijnopbrengst aan de orde kwam, luisterden de gasten naar de bestuurspresentatie “De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging” en aangezien alle gasten zelf of via hun kinderen zeer betrokken zijn bij de voetbal en handbal, waren ze zeer geïnteresseerd in de kijk van het bestuur hierop.

Jack Boon is al jarenlang verbonden aan Wijnimport J. Bart, gevestigd in Zuidoostbeemster in het indrukwekkende Unesco Werelderfgoed “Fort Benoorden Purmerend” en op het Food Center te Amsterdam. Henk Bart geeft leiding aan het prachtige bedrijf dat importeur is van meer dan 750 kwaliteitswijnen en distillaten van 225 producenten uit 17 klassieke en nieuwe wijnlanden.
Wijnimport J. Bart levert door heel Nederland exclusief aan de horeca en niet aan groothandels, webwinkels, supermarkten, wijnspeciaalzaken en slijterijen. En ze leveren aan De Valken als het gaat om de Wijnactie. In constructieve samenwerking tussen Wijnimport J. Bart en de Wijncommissie wordt ieder jaar een prima wijnselectie gemaakt en de kwaliteit draagt natuurlijk bij aan het succes van deze actie. Jack Boon is in Venhuizen en omstreken een sterke ambassadeur voor het bedrijf.

Aangezien mode-onderneemster Sandra de Wit van Topics Fashion in Hoorn op zondag vrijwel altijd de zaak openheeft aan de Gedempte Turfhaven, zal zich niet snel de gelegenheid voordoen om bij het bestuur op bezoek te komen. Maar dankzij haar vriend Jack Boon lossen we dit handig op. Met veel genoegen poseerde hij ook even bij het flitsende reclamebord van Topics Fashion. Let op zijn modieuze sjaal, maar weet ook dat Topics Fashion veel te bieden heeft op modegebied. Van Jack & Jones tot Cars, van Esprit tot Ferlucci, enzovoort. En met het ondernemersbloed van de De Witten weet Sandra haar zaak altijd op originele en aansprekende wijze onder de aandacht te brengen. Gewoon een trotse winkel met een open karakter, die een bezoek waard is op zoek naar mooie, eigentijdse kleding.

De dames van de Wijncommissie maakten er een gezellige dag van met het bestuur en met elkaar. Langs de lijn bij De Valken tegen Always Forward was het wel wat fris, maar ze lieten zich niet kennen. Mary Vriend, Marieke Broens, Cisca Besseling, Sandy van der Werff en Margreet van Dulmen hadden het naar hun zin. En zo werd de gouden regel weer bevestigd dat met meer vrouwen op het Valken-complex het er alleen maar gezelliger op wordt.

De eerstvolgende keer dat het bestuur weer ‘speciale gasten’ zal ontvangen, wordt waarschijnlijk 22 maart, het ontvangstcomité neemt even een pauze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken